Împuşcături într-un club de noapte din Toronto. Două persoane au murit şi trei au fost rănite

Două persoane au murit şi trei au ajuns la spital cu răni în urma unor împuşcături, într-un club de noapte din Toronto, care s-au repetat şi afară, pe străzille din apropierea localului, scrie theglobeandmail.com.

04 aug. 2015, 13:37
Împuşcături într-un club de noapte din Toronto. Două persoane au murit şi trei au fost rănite

Poliţia a informat că împuşcăturilor au fost semnalate ăn jurul orei 03:15, marţi, la clubul de noapte Muzik, din complexul Exhibition Place.

Cele două victime care au fost împuşcate mortal sunt un bărbat şi o femeie cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, potrivit theglobeandmail.com.

Celelalte persoane, care fuseseră rănite, au ajuns la spital, fiind rănite. Poliţiştii cred că sunt mai multe victime ale împuşcăturilor şi au lansat un apel către acestea pentru a contacta de urgenţă Poliţia sau biroul de criminalistică.

Localul de noapte unde s-a produs tragedia găzduia Festivalul OVO, la care au participat mai multe vedete, între care şi rapper-ul Drake. Nu se ştie însă dacă acesta se afla în local în momentul când s-au produs împuşcăturile.

Deocamdată nu există informaţii despre eventuali suspecţi sau despre arestarea vreunor persoane. Nu se cunoaşte nici motivul atacului.

Un incident asemănător s-a produs în faţa Muzik, anul trecut, când un bărbat de 28 de ani a fost împuşcat după noaptea festivalului OVO Fest, la 04:00, în dimineaţa de 5 august.