Împuşcături la San Diego. Traficul aerian a fost blocat temporar, un individ a fost arestat

Poliţia din San Diego a arestat miercuri un bărbat înarmat, care a deschis focul asupra oamenilor legii şi a blocat temporar traficul aerian pe aeroportul internaţional din metropola californiană.

05 nov. 2015, 07:28
Împuşcături la San Diego. Traficul aerian a fost blocat temporar, un individ a fost arestat

Împuşcăturile au avut loc într-o zonă rezidenţială din San Diego, aceasta fiind cauza pentru care traficul aerian a fost întrerupt. Potrivit poliţiştilor din San Diego, bărbatul deţinea o armă puternică, iar conflictul cu acesta a fost de durată. Acesta era suspect într-un caz de violenţă domestică.

Forţele de ordine au folosite gaze lacrimogene şi grenade asurzitoare înainte de a-l aresta, după un schimb de focuri care a durat aproximativ cinci ore.

Ameninţarea reprezentată de bărbatul înarmat era atât de mare încât poliţia a închis drumuri din apropierea aeroportului şi le-a ordonat locuitorilor să nu-şi părăsească locuinţele. În acelaşi timp, Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) a ordonat devierea avioanelor care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul internaţional din oraş, situat la aproximativ trei kilometri distanţă.