Fraţii Cămătaru şi proxenetul Ioan Clămparu, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti

Temuţii interlopi Nuţu şi Sile Cămătaru, dar şi proxenetul Ioan Clămparu merg, joi, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti. Magistraţii vor analiza dosarul în care fraţii Cămătaru sunt judecaţi pentru infracţiunile comise cu violenţă pe străzile Capitalei. În acest proces sunt judecate 55 de persoane, între care liderii Clanului Sportivilor. Sunt acuzaţii foarte grave, pentru că de mai multe ori cele două clanuri s-au bătut în stradă, pentru supremaţia în sectorul 4 al Capitalei.

27 aug. 2015, 08:25
Fraţii Cămătaru şi proxenetul Ioan Clămparu, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti

Ioan Clămparu, poreclit şi „Cap de porc”, a contestat pedepsele primite pentru proxenetism. El este acuzat că a obligat peste 100 de femei să se prostitueze în Spania. Proxenetul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în Spania şi la 13 în România.

Sile şi Nuţu Cămătaru sunt renumiţi pentru că îşi ameninţau duşmanii cu urşii şi lei pe care îi aveau acasă, iar Clămparu îşi punea câinii de luptă să muşte fetele care refuzau să se prostitueze pentru el.

Judecătorii de la Tribunalul București au admis în luna mai 2015 cererea lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Judecătorii i-au impus lui Sile Cămătaru mai multe interdicții: să nu comunice cu martorii, persoanele vătămate și ceilalți inculpați din dosar, pe nicio cale, nici direct, nici indirect; să nu părăsească imobilul unde locuiește în București fără permisiunea organului judiciar.