În anii 2000 aveai postere cu el pe perete, acum este de nerecunoscut. Vezi transformarea şocantă a lui Aaron Carter

Fratele celebrului Nick Carter, component al trupei Backstreet Boys, a cunoscut şi el celebritatea în anii 2000, când albumul său de debut se vindea în peste 1.500.000 de exemplare, însă acum trece prin momente foarte grele.

20 iul. 2017, 10:53

Îndrăgitul cântăreţ american Aaron Carter a izbunit în plâns când a fost nevoit să se explice în faţa fanilor ce s-a întâmplat de fapt atunci când a fost arestat de poliţie pentru conducere în stare de ebritate şi posesie de droguri. Potrivit cancan.ro, fratele lui Nick din formaţia „Backstreet Boys” susţine că de fapt este nevinovat şi el nu bea din motive medicale.

Aaron Carter şi iubita lui Madison Parker au fost arestaţi de poliţia din statul american Georgia după ce au fost opriţi pentru că artistul mergea haotic cu maşina.

În maşină, poliţiştii au găsit marijuana şi instrumentar pentru droguri, dar actorul susţine că are reţetă pentru folosirea marijuanei în scop medical, pentru anxietate şi dureri.

„Eu nu consum alcool deloc”, a subliniat el. „Am hernie hiatală, ceea ce înseamnă că n-am voie să beau. Ocazional beau o gură de bere, dar bere cu cel mai scăzut conţinut de alcool. Nu consum tărie. Şi da, aveam marijuana la mine, pe care o iau pe cardul medical, pentru a-mi scădea starea de anxietate şi durerile…”, a declrat actorul pentru ET Magazine, şi a recunoscut că în acelaşi scop ia şi medicamente puternice precum Xanax, Propranolol şi Oxycodon.

„Vreau ca oamenii să înţeleagă că sunt om şi fac greşeli ca orice alt om. Dar nu aş risca niciodată viaţa mea sau pe a prietenei mele”, a subliniat în apărarea lui artistul american.