ÎN ATENŢIA FUMĂTORILOR. Care sunt alimentele care curăţă plămânii de nicotină

Indiferent cat de constienti sunt cei fumatori despre ingredientele nocive din tigari si de faptul ca acestea sunt cauza principala a cancerului pulmonar, ei inca nu pot renunta la fumat. Ei bine, daca va aflati in pozitia de mai sus, va puteti curata plamanii de nicotina si de gudron, si astfel va reduceti riscul de infectii.

26 iul. 2015, 10:29
ÎN ATENŢIA FUMĂTORILOR. Care sunt alimentele care curăţă plămânii de nicotină

Nu exista nicio formula magica care va curata plamanii instantaneu, dar iata o lista de alimente care functioneaza cel mai bine ca sa scapati de nicotina si gudronul din plamanii vostri, scrie almeea.ro.

Porumbul este un aliment care contine beta-criptoxantina, despre care se crede ca va poate proteja de cancer pulmonar, deoarece este un antioxidant puternic. Cu toate acestea, consumati doar porumb organic, proaspat.

Citeşte şi Vrei să te laşi de fumat? Uite ce poţi bea ca să scapi de poftă de ţigări

Seleniul este un antioxidant foarte puternic. Nucile braziliene contin cea mai mare sursa de seleniu in comparatie cu alte alimente, asa incat consumati cat mai mult posibil aceste nuci.

Ceapa este, de asemenea, un curatator pulmonar foarte bun. Ceapa poate fi de mare ajutor pentru a preveni multe boli, inclusiv infectiile pulmonare. In cazul persoanelor care au deja cancer, previne cresterea de noi celule.

Ghimbirul este un aliment natural care ajuta foarte mult impotriva bolilor maligne, dar si impotriva toxinelor din plamani. Puteti consuma ceai de radacina de ghimbir, deoarece faciliteaza respiratia. De asemenea, puteti manca cata o bucata de ghimbir la masa.

Portocalele contin criptoxantina, care are un efect preventiv impotriva cancerului pulmonar.

Citeşte şi LICOAREA-MINUNE care vă ajută să vă lăsaţi de fumat

Urzica este o planta plina de fier, dar este foarte utila ca mijloc de dezinfectie pentru plamani si joaca un rol important in lupta impotriva infectiilor.

Ceaiul din ace de pin este folosit in mod traditional pentru clatirea gurii si gatului, dar poate fi, de asemenea, un aliat bun in lupta impotriva cancerului pulmonar.