În ce hal arată vila de la Izvorani în care Irinel Columbeanu făcea chefuri de zile mari. S-au găsit inclusiv imagini deocheate din tinerețea fostului milionar

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu arată dezolant, la ani buni de la incendiul care a mistuit proprietarea de vis. Considerată una dintre cele mai frumoase din București, palatul în care fostul milionar își făcea viața frumoasă alături de femei superbe și prieteni este acum o ruină.

28 mart. 2024, 16:35

Vila de lux a lui Irinel Columbeanu arată ca desprinsă din filmele de groază, lucru ce îi face pe mulți să își dorească să o viziteze. Pe lângă obiecte de mobilier, tablouri scumpe și haine ce odinioară erau de lux, printre ruinele casei fostului om de afaceri s-au găsit inclusiv poze deocheată din tinerețea acestuia.

Citește și: Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Fostul afacerist a suferit un AVC, iar acum se văd efectele. „E bine să evit supărările”

În ce hal arată vila de la Izvorani în care Irinel Columbeanu făcea chefuri de zile mari

Irinel Columbeanu locuiește de foarte mult timp la un cămin de bătrâni, iar viața lui s-a schimbat radical. Dacă în urmă cu mai mulți ani făcea furori în lumea mondenă, succesul său a dispărut odată cu pierderea afacerilor și cu incendiul ce i-a mistuit vila din Izvorani. În urmă au rămas doar amintirile, dar și o casă imensă, acum ruină, care ascunde multe secrete bine păstrate ale afaceristului.

În mediul online au apărut noi imagini cu vila de lux a lui Irinel Columbeanu. O altă serie de imagini au apărut și în octombrie, dar de atunci și până acum, proprietarea s-a degradat din ce în ce mai mult.

Piscina interioară a lui Irinel Columbeanu, cu care făcea show la televizor, a ajuns complet distrusă. În locuința lui Irinel Columbeanu a fost găsită și o imagine în care apare alături de o domnișoară focoasă, cei doi aflându-se în impostaze tandre. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul afacerist român a avut multe iubite superbe, bucurându-se din plin de viața de magnat pe care o avea. Acum, tot ce are sunt amintirile și speranța că viața lui va deveni mai bună.

Și deși a avut mai multe relații amoroase, cea cu Monica Gabor a ocupat primele pagini ale ziarelor, aceatsa devenind chiar soția lui legitimă, cu care are și un copil. Fostul afacerist a fost considerat bărbatul care ar fi „cumințit-o”, dar persoane din anturajul ei au contrazis acest lucru. Un bărbat a făcut dezvăluiri incendiare despre relația pasională pe care ar fi avut-o cu Monica Gabor în timp ce era căsătorită cu Irinel Columbeanu.

„Luam cina într-o marți seara și am văzut-o pe Monica și m-a lovit! M-a dat peste cap! Nu am vorbit imediat, am început să ne zâmbim unul altuia. Este o fată frumoasă și bineînțeles că îi vei zâmbi, dar nu se întâmplă mereu ca fata să-ți zâmbească și ea”, a declarat un presupus amant al Monicăi Columbeanu, la Antena Stars.

Citește și: Irinel Columbeanu se teme că va muri cu un mare regret în suflet. Cel mai sărac fost milionar își strigă durerea din azil: „Nu știu când o voi mai vedea”