În ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte după despărțire. Iubita lui a spus totul: „Asta mi-a spus și pot să înțeleg”

În ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte după despărțire. Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani și fani sperau să îi vadă căsătoriți, însă, în urmă cu doi ani, s-au despărțit. Artista trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian și au împreună cu copil, iar Alex se iubește cu o influenceriță, Manuela Lupașcu.

15 apr. 2024, 18:22
În ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte după despărțire. Iubita lui a spus totul: „Asta mi-a spus și pot să înțeleg”
În ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte după despărțire

În ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte după despărțire. Spre surprinderea tuturor, cei doi au pus capăt relației, iar la scurt timp ea s-a afișat cu Anghel Damian. Nici el nu a pierdut timpul prea mult, Alex Leonte este acum într-o relație cu Manuela Lupașcu.

Citește și: Theo Rose, adevărul despre infidelitatea de care a fost acuzată: „Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești”

În ce relații au rămas Theo Rose și Alex Leonte după despărțire

Actuala iubită a lui Alex Leonte a declarat că partenerul ei și fosta lui iubită au rămas în relații bune, iar el a respectat-o mereu. „El s-a purtat până în prezent cu respect la adresa ei. Mi-a spus că au rămas în relații bune și pot să înțeleg asta, având în vedere conversațiile noastre. Valul de ură nu a venit asupra mea, dar și eu sunt în banca mea“, a spus Manuela Lupașcu, potrivit Cancan.ro.

Ce a deranjat-o pe Manuela Lupașcu la începutul relației cu Alex Leonte au fost unele comentarii dure ale fanilor, care susțineau cuplul Alex-Theo.  „Eu când l-am cunoscut era ok. Într-adevăr ceea ce a deranjat și de partea mea, și de partea lui și chiar și de partea lui Theo până la urmă, sunt momentele intruzive. Vrei să fii liniștit, tu cu tine, iar oamenii vin și îți pun întrebări. Știi cum este, sunt zvonuri care apar și sunt mai mult sau mai puțin reale.

Cred că, în general, oamenii au nevoie de alți oameni să fie împliniți și fericiți. Să își găsească oamenii aceia care să le împlinească viața. Nu cred că suntem făcuți să fim singuri. Dacă ar fi fost o relație-pansament, nu cred că ar fi rezistat”, a mai explicat Manuela.