În ce şi-a investit banii Andreea Esca. Afacerea care îi rotunjeşte veniturile prezentatoarei tv

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite personalităţi tv din România, iar prezenţa sa constantă la pupitrul ştirilor PRO TV de la ora 19.00, timp de mai bine de două decenii, au învelit-o şi într-o aură de mister. Pe lângă curiozitățile legate de salariu, mulți se întreabă și ce alte surse de venit mai are prezentatoarea.

02 aug. 2020, 13:41
În ce şi-a investit banii Andreea Esca. Afacerea care îi rotunjeşte veniturile prezentatoarei tv

Domeniul secret al Andreei Esca, care îi aduce venituri considerabile, se află la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor săi, în care a copilărit. La început, Esca a cumpărat o casă tradițională în sat, pentru a avea unde sta atunci când venea în vacanțe.

De curând, s-a aflat că celebra Andreea Esca și soțul ei au cumpărat alte case, pe care le-au transformat în pensiuni și le-au adus în circuitul turistic, ceea ce a devenit pentru ei o sursă de venit. „Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne„, se scrie pe site-urile specializate in rezervări, consultate de huff.ro.

Citeşte şi Andreea Esca, umilită TOTAL de Radu Banciu: „În fiecare seară a vieţii ei era într-un club”

Unitățile de cazare sunt dotate complet: au podea cu parchet, TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, cu frigider, plită, fierbător și aparat de cafea. Prețul unei nopți de cazare, în această perioadă, pentru o casă cu două dormitoare, în care pot sta 4 persoane, este între 100 și 120 euro pe noapte, un preț destul de ridicat.