În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie. „Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element”

V-ați întrebat vreodată în ce zodii se nasc cei mai mulți criminali în serie? Conform astrologilor, înclinațiile criminale ale celor mai cunoscuți criminali din istorie au fost date și de influența semnelor zodiacale sub care s-au născut.

19 sept. 2023, 15:11
În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie. „Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element”
Horoscop 3 septembrie 2023. Balanțele se dau peste cap și Taurii își fac strategia pentru următoarea perioadă

În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie. O femeie astrolog de 38 de ani, Lauren Elaine Skirvin, din Los Angeles, a devenit cunoscută pe Tik Tok datorită clipurilor video în care vorbește despre legătura dintre astrologie și criminalitate. Ea a dezvăluit care e zodia sub care se nasc majoritatea criminalilor în serie.

Citește și Acest nativ din zodiac va fi salvat de credință în octombrie. I se schimbă viața pe toate planurile

În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie

În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie. Lauren Elaine Skirvin a făcut o listă a celor mai faimoși criminali și semnul sub care s-au născut. A ajuns la concluzia că dintre zodiile de Foc cel mai predispus să devină criminal în serie e Săgetătorul, dintre zodiile de aer – Gemenii, dintre cele de apă – Peștii, iar dintre cele de pământ – Fecioara.

„Pentru toți cei care nu cred în astrologie, cum puteți explica faptul că pe toată această lungă listă de criminali apar doar patru zodii? Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element. Dintre zodiile de Foc, este Săgetătorul, pentru zodiile de Aer – este Gemenii, pentru semnele de apă – Peștii, iar pentru semnele de Pământ – Fecioara”, a declarat Lauren Elaine Skirvin, într-un videoclip publicat pe TikTok.

Fecioara, pe primul loc

Fecioara e prima pe lista. Acești nativi sunt extrem de atenți la detalii, ceea ce îi ajută să acopere foarte bine urmele de la locul crimei, limitând posibilitatea de a fi prinși. În lista lui Lauren au fost incluși acești criminali în serie: Ed Gein, Richard Biegenwald, Terry Blair, Dean Carter, Andrew Cunanan, Albert DeSalvo, Henry Lee Lucas, Paul Bernardo, Gerald Stano, Marybeth Tinning, Rodney Alcala, precum și „Grim Sleeper” Lonnie Franklin Jr.

Citește și Care este superputerea ta în funcție de zodie! Află care este punctul tău forte și cum poți să câștigi în orice situație

Gemenii se află pe locul 2, Peștii pe locul 3, iar pe ultimul sunt Săgetătorii, despre care Lauren spune că sunt „haotici și impulsivi. Dacă mai adaugi și problemele de sănătate mentală, poți vedea lesne ce se întâmplă”.

„Cel mai surprinzător lucru la această listă este faptul că Scorpionii nu se regăsesc pe ea”, a precizat Lauren.