În curand, primul retrograd 2019, Mercur în Peşti! Va fi acest Mercur retrograd CEL MAI RĂU? Iată 6 zodii cele mai afectate

In curand, perioada unica cu toate planetele in miscare directa se incheie. Urmeaza cat ai zice peste, mai ales ca suntem in zodia Pestelui, primul retrograd al anului 2019. Mercur este in emotionalul Pesti si pe 5 martie intra in retrograd in Pesti si iese din retrograd pe 28 martie tot in Pesti.

23 feb. 2019, 19:50
În curand, primul retrograd 2019, Mercur în Peşti! Va fi acest Mercur retrograd CEL MAI RĂU? Iată 6 zodii cele mai afectate

In acest an, Mercur va fi retrograd de 3 ori, in martie, iulie si noiembrie, in zodiile de apa Pesti, Rac si Scorpion (cu o mica exceptie de cateva zile in Leu in vara). Mercur este rational, pragmatic, mental si raspunde de comunicare, ganduri, deplasari.

Semnele de apa sunt emotionale, sentimentale, iar Pestii sunt si plini de sensibilitate si imaginatie, confuzie si simtire. O compatibilitate dificila intre Mercur si Pesti dar si mai provocatoare cu miscare retrograda Mercur in Pesti.

Cu Mercur retrograd in semne de apa, sa ne asteptam la revizuiri ale tiparelor emotionale inconstiente de gandire.

Ce iti da sentimentul de siguranta, apartenenta ? Si unde tinzi sa reactionezi din obisnuinta fara sa gandesti ? Mercur retrograd in apa te va face constient de aceste lucruri, permitandu-ti sa le revizuiesti si sa faci ceva curatenie psihologica.

Cu Mercur retrograd, daca impingem lucrurile inainte la viteza obisnuita nu este o idee prea buna. El ofera perioade de timp in care trebuie sa incetinim motoarele si sa facem activitati ce incep cu RE : revizuim, revedem, refacem, revizitam. Daca nu suntem cooperanti si nu vrem asta, are grija Universul sa ne puna fata in fata cu situatii care exact asta ne indeamna sa facem.

Inca suntem in perioada in care nicio planeta nu e in miscare retrograda, toate sunt in miscare directa, deci inca trebuie sa profitam de aceasta energie de „tot inainte cu vant in pupa” pana pe 5 martie. Cum ? Iata, citeste AICI ! Nu inseamna ca dupa 5 martie vietile ni se dau peste cap iremediabil, insa Mercur retrograd 3 saptamani in Pesti aduce totusi provocarile sale specifice.

Totusi, niciun retrograd nu apare ca sa ne faca noua rau sau ca sa traim in panica din cauza acestui aspect astra !

ORICE se intampla in Univers aduce CEVA BUN pentru fiecare dintre noi!

Exista deja o anumita panica in presa de specialitate, in special in online, pe tema acestui Mercur retrograd in Pesti. Astrologia nu e menita sa sperie pe nimeni, nu e menita sa ne ingrozim despre viitor sau sa stam cu frica in san ca tot ce iubim si construim se pierde si se darama.

Nu inseamna sa nu avem realism cu privire la tot ce poate aduce o miscare astrala. Intr-adevar, „precum in cer asa si pe pamant” este un adevar suprem si uneori planetele sunt in pozitii provocatoare si putem sa ne simtim si noi provocati. Dar niciun tranzit astral nu e in totalitate alb sau negru. Unii oameni infloresc in perioade astrale provocatoare pentru ca ele le permit sa creasca, sa se schimbe si sa gaseasca directii noi pline de satisfactie.

Da, este adevarat ca Pestii sunt una din cele mai neinspirate gazde pentru Mercur si el va fi aici pana in luna aprilie. Da, Pestii pot duce la confuzie, deceptie si deziluzie. Dar tot Pestii sunt cei mai spirituali, creativi, nonlineari si plini de compasiune.

Pestii provoaca modurile logice si rationale de functionare pentru Mercur si ii cer sa gaseasca solutii intuitive si inspirate. Ii cer lui Mercur – deci si noua – sa gandeasca mult mai mult din inima decat din minte. Mercur retrograd in Pesti ne invata sa ne abandonam divinului.

Asadar, daca esti ingrijorat cu privire la acest prim Mercur retrograd ce incepe din 5 martie, tine minte ca tranzitul poate oferi un potential uluitor de vindecare si de noi intelegeri intre noi si taramurile spirituale.

Perioadele de Mercur retrograd aduc, de asemenea, si a doua sansa.

In Pesti, putem avea oportunitatea sa vindecam o rana veche sau sa ne rezolvam o veche pica. Putem revizita o practica spirituala neglijata sau sa readucem la viata un proiect creativ care a ramas pe margine.

Mult mai multe detalii si caracteristici ale tranzitului Mercur retrograd in Pesti vor fi prezentate in articolele viitoare.

Exista anumite zodii care au predispozitie sa fie impactate de Mercur retrograd in Pesti mai mult ca celelalte. Insa, sub orice retrograd, cat timp perseveram si muncim pentru claritate, pana la urma lucrurile au mari sanse sa iasa foarte bine. Putin efort si concentrare suplimentara nu strica nimanui!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO