În plastic e fantastic! S-a deschis primul bordel pentru sex cu roboţi. Afla unde şi ce ştiu să facă „fetiţele”

Lumi Doll este primul bordel cu roboti, ofera patru modele extrem de realisticem papusi din silicon, dotate cu sani imensi: europeana Katy, blonda, cu buze senzuale si ochii verzi, asiatica Lili, africanca Leiza si Aki, cu parul albastru, modelata dupa desenele animate japoneze pentru adulti.

10 aug. 2017, 20:50
În plastic e fantastic! S-a deschis primul bordel pentru sex cu roboţi. Afla unde şi ce ştiu să facă „fetiţele”

O sesiune cu una dintre papusi costa 120 euro pe ora, iar costul unui astfel de model este de 5.500$. „Sunt foarte realistice atat in miscari cat si insi iti permit sa-ti indeplinesti toate fanteziile fara nicio limita”, sustine site-ul Lumi Dolls.

„Sexul cu papusi este la moda in Japonia si China in special in randurile barbatilor care lucreaza departe de casa si care astfel evita sa devina necredinciosi sotiilor”, scrie The Local.

Pentru a face experienta „mai placuta si erotica” papusile pot fi imbracate si puse in orice pozitie doreste clientul. Totul are loc intr-o camera speciala unde barbatul poate asculta muzica senzuala sau sa priveasca filme pentru adulti pe un ecran imens.

Bordelul cu roboti este un trend care creste cu rapiditate, se creeaza roboti sexuali cat mai realisti care sunt programati sa implineasca fanteziile persoanelor pregatite sa faca sex cu o masina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.