În plină pandemie de CORONAVIRUS, tinerii din Ploieşti s-au întâlnit să stea de vorbă în faţa sălii de sport:”E pe distracţie”

În plină pandemie de coronavirus, parcarea din faţa unei săli de sport din Ploieşti a fost transformată în loc de întânire pentru tinerii care refuză să rămână izolaţi în casele lor. 

20 mart. 2020, 09:33
În plină pandemie de CORONAVIRUS, tinerii din Ploieşti s-au întâlnit să stea de vorbă în faţa sălii de sport:”E pe distracţie”

După ce autorităţile au decis închiderea restaurantelor şi cafenelelor din întreaga ţară, tinerii din Ploieşti au găsit un alt loc în care să se întâlnească. Parcarea din faţa sălii de sport Olimpia din Ploieşti era, joi seară, plină de maşini şi de tineri care ascultau muzică şi petreceau exact ca înr-un club în aer liber.

Totul a fost filmat şi postat pe reţelele de socializare de un trecător. 

„Probabil că nici la festivalul berii nu vezi atât de multe maşini în parcarea de la sala sporturilor. Sunt mulţi puştani care ascultă muzică, se îmbrăţişează. Probabil că ei merg pe principiul că ei sunt ultimii afectaţi. E pe distracţie” , a spus bărbatul.

Imediat ce filmarea a fost făcută publică, un echipaj de poliţie s-a deplasat în parcarea din faţa sălii de sport, iar de acum încolo astfel de locuri vor fi supravegheate cu atenţie, au precizat surse din cadrul Poliţiei Prahova, potrivit adevarul.ro.