În sarcinile Racului se strecoară ceva inedit. Citeşte sfatul zilei de 11 decembrie pentru zodia ta

Nativul Rac are de indeplinit o serie de sarcini destul de interesante, iar printre ele se strecoara si ceva cu totul inedit. Citeste sfatul zilei de 11 decembrie 2015 pentru zodia ta!

10 dec. 2015, 21:19
În sarcinile Racului se strecoară ceva inedit. Citeşte sfatul zilei de 11 decembrie pentru zodia ta

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te simti in largul tau azi si tot ce faci este sa te certi cu cei din jurul tau. Trebuie sa faci o pauza de la gandirea negativa si sa iti propui sa nu te intimideze oricine, chiar daca ti se pare interesanta perspectiva acelui om. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Visezi frumos azi si nimeni nu are dreptul sa iti ingradeasca fericirea. Mergi pe acest teren cu toata increderea si propune-ti sa nu te lasi manipulat de niciun pesimist deoarece multi din acestia roiesc in jurul tau. Capul sus si spera la tot ce e mai frumos pentru tine. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu da vina pe cei apropiati pentru faptul ca nu iti ies anumite lucruri. Nu te lua la harta cu cei care oricum sunt alaturi de tine. Insuccesele nu se datoreaza oamenilor care s-au sprijinit ci neatentiei sale. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Pot aparea lucruri neprevazute in sarcinile prevazute pentru tine. Printre cerintele pe care trebuie sa le respecti se numara si cateva care au legatura cu imaginea ta. Ti se pune in fata o provocare greu de refuzat, insa care iti poate afecta prestigiul in functie de persoanele care judeca ceea ce faci. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Partenerul de suflet iti demonstreaza ca vrea sa te ajute in orice moment si nu ar fi bine sa ii refuzi sprjinul. Bucura-te de atentia lui si fa tot posibilul sa nu il incarci foarte mult cu problemele de la locul de munca. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeşte mai mult în Revista Teo