În timp ce mezinul lui Năstase învârte banii cu lopata, Andrei Năstase, băiatul cel mare, și-a falimentat toate firmele. Din ce face bani moștenitorul fostului premier

Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, se pare că nu este la fel de inspirat în afaceri ca fratele său mai mic. În timp ce Mihnea a făcut un complex turistic la mare și urmează să ridice un super hotel la munte, băiatul cel mare și-a falimentat toate firmele.

06 mai 2023, 12:47
În timp ce mezinul lui Năstase învârte banii cu lopata, Andrei Năstase, băiatul cel mare, și-a falimentat toate firmele. Din ce face bani moștenitorul fostului premier

Toată lumea știe că Adrian Năstase are doi băieți, pe Andrei Năstase, băiatul cel mare, de 37 de ani și pe Mihnea, mezinul, de 30 de ani. Dacă în ceea ce-l privește pe cel din urmă, banii vin la el ca un magnet, nu același lucru putem spune și de fratele său mai mare.

Să ne înțelegem. Bani gârlă au amândoi, însă spirit de afaceri mai mare, pare-se, să aibă mezinul, cel care deține un complex turistic inedit pe plaja de la Corbu, un resort format din corturi de inspirație amerindiană. În plus, Mihnea Năstase urmează să ridice un super hotel, în Poiana Brașov.

În ceea ce îl privește pe fratele său mai mare, se pare că el nu a fost atât de inspirat în privința afacerilor.
Prima afacere pe care a deschis-o a fost la 20 de ani, a înființat firma AN Press Media, prin intermediul căreia i-a creat multe probleme tatălui său. Firma se ocupa cu consultanță în afaceri. A fost închisă repede, din cauză că nu avea profit. La fel s-a întâmplat și cu City Expert Imobiliare SRL, o agenție imobiliară din București, care a dat faliment.

Nu i-a mers excelent nici cu următoarea, Veritas SRL, care se ocupa de imobiliare. În schimb, deși lucrurile au mers bine cu următoarea, Rodrag Trade Co SRL, din București, care se ocupa cu activități recreative în parcurile Capitalei, el s-a retras.

S-a zvonit că deține și un club în București. În rest, ajutat de tatăl său, Andrei Năstase și-a găsit ”liniștea” în alte afaceri ale familiei, despre care alege să nu vorbească, el fiind, de altfel, un personaj destul de discret în cercurile mondene ale Capitalei.