În timp ce părinţii ei se ceartă, o cunoscută vedetă stă la PLAJĂ până se ARDE. Vezi FOTOGRAFIA

Fiica unuia dintre cei mai cunoscuți rockeri din lume, Ozzy Osbourne, a postat de curând pe Twitter o fotografie în care arată cât de rau s-a ars deoarece a stat prea mult la plajă. După ce a slăbit mai mult de 30 de kilograme, Kelly Osbourne a început să petreacă mai mult timp la plajă, îmbrăcată în costumul de baie.

17 apr. 2013, 16:42

Kelly Osbourne nu s-a protejat îndeajuns de bine de razele soarelui, ceea ce a dus la o serie de arsuri dureroase cu care vedeta s-a „lăudat” pe Twitter, spre amuzamentul fanilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi AMBIŢIE DE INVIDIAT: A slăbit 30 de kilograme, acum pozează în costum de baie FOTO

Tânăra de 28 de ani a postat imaginea alături de mesajul „Sunt deşteaptă”. Cu toate acestea, chiar dacă arsurile de soare nu sunt grave, ele sunt deosebit de dureroase şi creează disconfort vedetei, care de curând a pozat sexy într-o revistă, pentru a arăta zecile de kilograme pe care le-a pierdut după ce a fost obeză toată adolescenţa ei.

Citeşte şi PRINŢUL ÎNTUNERICULUI divorţează după 31 de ani de CĂSNICIE. Cuplul trăieşte separat de 3 săptămâni

Cu toate că părinţii ei se ceartă şi au apărut zvonuri că ar fi divorţat deja, Kelly Osbourne nu pare să dea o foarte mare importanţă problemei, apărând în paginile revistei Self Magazine, aproape dezbrăcată. Ea a declarat pentru publicaţia respectivă că în prezent nu mai crede în perfecţiune şi dacă ar fi ştiut acest lucru mai devreme nu ar mai fi fost atât de „distrusă”.

„Singurul lucru care pot să-l fac este să fiu sunt eu însumi. Nu sunt perfectă. Fac greşeli. Nici corpul meu nu este perfect dar îl ador. NU o să fie niciodată perfect pentru că nu vreau eu să fie. Asta ar fi plictisitor”, a declarat Kelly într-un interviu.

Citeşte şi Schimbare incredibilă. Cât a slăbit Kelly Osbourne FOTO