În weekend soţie model, în timpul săptămânii ca la bordel. Află de ce a fost soţul de acord şi ce s-a întâmplat

Robin Rinaldi (50 de ani) este o femeie atragatoare dornica sa intalneasca barbati care sa-i satisfaca pofta de aventura erotica. Iar asta nu a impiedicat-o sa aiba o relatie fericita cu sotul ei. DA, ai citit bine! Robin este maritata, in weekend-uri este o sotie model, iar in timpul saptamanii se vede cu mai multi barbati intr-un apartament pe care l-a inchiriat special pentru asta.

13 iul. 2017, 20:48
În weekend soţie model, în timpul săptămânii ca la bordel. Află de ce a fost soţul de acord şi ce s-a întâmplat

Cum s-a ajuns aici? Crezi ca a rezistat casnicia ei? Vei avea o surpriza!

Iata care este povestea lui Robin.

Robin si sotul sau, Scott Mansfield, s-au casatorit in urma cu 23 ani, iar ea era dornica sa aiba copii. Scott a avut alte planuri si si-a facut vasectomie, punand-o pe Robin in fata faptului implinit si spulberandu-i orice vis de a deveni mama. Atunci femeia a inceput sa-si reevalueze viata. Venita dintr-o familie cu educatie catolica, Robin nu stia decat cum sa fie o sotie model. Cand s-a maritat cu Scott avea 26 de ani, iar inaintea lui nu mai fusese decat cu 3 barbati. „Educatia sexuala primita din familie se rezuma doar la barbatii iau, femeile dau. Dupa un act sexual femeile pierd ceva, barbatii castiga ceva. Mi-am dat seama ca tineretea mea a fost lipsita de pasiunea actului sexual si nu m-am putut bucura cu adevarat de el”, povesteste Robin.

Gandul ca nu va fi niciodata mama a speriat-o si mai mult pe Robin care a hotarat sa-si gaseasca implinirea in alt mod: „Mi-am spus ca nu vreau sa ajung in mormant fara copii si cu numai 4 iubiti. Daca nu puteam avea copii, macar iubiti sa-mi fac!”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO