Încă doi şoferi au fost prinşi conducând cu o viteză excesivă pe Autostradă. Poliţiştii i-au lăsat fără permis

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, miercuri, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 208 km/h, pe Autostrada 1. În aceeaşi zi, o femeie a fost surprinsă pe Autostrada 3 cu o viteză de 196 kilometri pe oră. Cei doi şoferi vitezomani au fost sancţionaţi de poliţişti.

15 mart. 2017, 16:45
Încă doi şoferi au fost prinşi conducând cu o viteză excesivă pe Autostradă. Poliţiştii i-au lăsat fără permis

Miercuri, în jurul orei 17.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1 Râmnicu Vâlcea – Deva, un bărbat, de 35 de ani, din Bucureşti, conducând cu viteză excesivă.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 360, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 208 km/h.

Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Tot miercuri,  în jurul orei 14.30, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda – Borş, o femeie, de 20 de ani, din judeţul Cluj, conducând cu viteză excesivă.

Aceasta a fost surprinsă cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 26, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 196 km/h, spre Bucureşti.

Poliţiştii au sancţionat-o cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Citeşte şi Un şofer a fost prins pe Autostrada A3 în timp ce conducea cu 225 de kilometri pe oră