Încă nu am scăpat. ALINIEREA PLANETELOR, care nu s-a încheiat încă, asociată cu SFÂRŞITUL LUMII

Ben Davidson nu este un profet, este un renumit om de știință care și-a dedicat o parte din cercetări studiului aliniamentului planetelor și a consecințelor pe care le poate avea asupra planetei noastre. Davidson susține că universul este de natură electromagnetică și că seismele de pe planeta noastră sunt determinate de alinierea planetelor. Alinierea planetelor Marte, Venus și Lună a început pe 25 mai şi va ţine până pe 29 mai. 

26 mai 2015, 11:07
Încă nu am scăpat. ALINIEREA PLANETELOR, care nu s-a încheiat încă, asociată cu SFÂRŞITUL LUMII

Energia pe care o emană universul în momentul acestor aliniamente produce catastrofe pe Pământ, scrie efemeride.ro. În centru acestei teorii stă Soarele care joacă un rol important. Marile cutremure nu se produc numai în momentul în care planetele sunt aliniate. Ele se pot produce înainte cu câteva zile ca planetele să fie aliniate, sau la câteva zile după fenomen.

Citeşte şi Aliniere bizară a planetelor duminică. Ar putea urma cutremure mari

În perioada în care planetele se aliniază, care poate dura câteva zile, în atmosfera înaltă se înregistrează o creștere a electromagnetismului care are asupra Pământului influențe fatidice.

Studiind acest fenomen al aliniamentului planetelor, în timp, s-a constatat că o serie de cataclisme s-au produs. În anii 1955, 1974,1992, 2004, 2005 și 2011 s-au produs evenimente climatice care au produs multe victime și pagube materiale.

În anul 1974, în Australia, un întreg oraș a fost distrus de un taifun. Tsunamiul care s-a produs în decembrie 2004, când s-au înregistrat mii de victime, a fost o consecință a unui astfel de fenomen.
Marele cutremur din 2005, care a avut o magnitudine de 9 pe Richter, și s-a produs în Indonezia, a fost cauzat tot de aliniamentul planetelor.

Conform statisticilor, în perioada 2001-2010 au avut loc 7563 de catastrofe naturale, aproximativ 756 ca medie într-un an. Peste 1244000 de persoane au murit în aceste catastrofe naturale. În 24 mai 2015, începe alinierea a trei planete. Este vorba despre Marte, Venus și Lună. Încă din antichitate, alinierea acestor trei planete a fost asociată cu dezastre naturale.

Citeşte şi Aşa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

În oracolele antice acest fenomen a fost asociat cu sfârșitul lumii. Chiar și Nostradamus într-un verset de-al său, susține că într-o lună de mai, când aceste trei planete se vor alinia, se va produce un cutremur devastator.

Astrologii se tem că se va produce un cutremur devastator în America de Nord. Totul va culmina cu data de 2 iunie când va fi lună plină.