Încă o bătaie între copii în Cugir, filmată şi distribuită pe internet. Agresorul a fost reţinut de Poliţie

Un nou caz de violenţă extremă între copii. Tot la Cugir, acolo unde mai mulţi copii au bătut cu bestialitate un băieţel, zilele trecute. De data aceasta, un băiat de 13 ani a fost snopit în bătaie de un adolescent mai mare, iar imaginile cu bătaia cruntă au ajuns pe internet. În urma cercetărilor, agresorul, un adolescent în vârstă de 16 ani, a fost reţinut de poliţişti.

12 iul. 2019, 06:49
Încă o bătaie între copii în Cugir, filmată şi distribuită pe internet. Agresorul a fost reţinut de Poliţie

În materialul video care circulă pe internet se poate observa cum un băiat este lovit cu pumnii şi cu picioarele în spate de un alt tânăr. Victima se plânge de durere, dar agresorul continuă să îl lovească. După ce este lovită puternic cu piciorul în spate, victima este împinsă de pe digul râului Cugir până aproape de marginea apei, unde se chinuie de durere.

După apariţia imaginilor pe internet, politiştii din Cugir s-au sesizat din oficiu şi în urma verificărilor au reuşit să identifice persoanele care apar în filmare. Din cercetări a rezultat faptul că, agresiunea a avut loc ca urmare a unei neînţelegeri verbale şi spontane, întrucat cei doi minori nu aveau nicio relaţie de prietenie. Părinţii minorului agresat s-au prezentat la sediul Poliţiei Cugir şi au fost audiaţi.

De asemenea, poliţiştii din Cugir l-au reţinut pentru 24 de ore pe adolescentul de 16 ani, filmat în timp ce îl loveşte pe cu picioarele în spate, cu palmele peste cap şi apoi împinge de pe o pantă aflată foarte aproape de malul râului, pe copilul de 13 ani.