Încă o BLONDĂ din showbiz, SNOPITĂ în bătaie de iubit

După scandalul iscat în jurul bătăii primite de Alexandra Stan de la managerul său, Marcel Prodan, o altă blondă din showbizul autohton recunoaşte că a fost iubită de un bărbat important din viaţa ei.

18 iun. 2013, 10:43
Încă o BLONDĂ din showbiz, SNOPITĂ în bătaie de iubit

Majoritatea vedetelor de pe la noi s-au strîns în jurul Alexandrei Stan, luându-i apărarea în conflictul cu impresarul Marcel Prodan, pe care cântăreaţa îl acuză că a bătut-o cu bestialitate. Despre cei doi s-a zvonit că ar fi avut o relaţie în toată regula, însă artista spune că era vorba doar de flirturi şi intimităţi ocazionale. Indiferent care ar fi adevărul despre relaţia celor doi, vânătăile de pe faţa şi corpul Alexandrei Stan au stârnit un val de solidaritate din partea altor vedete, care efectiv l-au pus la zid pe impresarul bătăuş.

Printre acestea se numără şi modelul Loredana Chivu, mai ales că, spune ea, a trecut exact prin ceea ce trece acum Alexandra Stan şi ştie cât de dificil poate fi să iei atitudine în asemenea condiţii.

CITEŞTE ŞI: Loredana Chivu are acum cei mai mari sâni din showbiz. Vezi cum arată după ce şi-a pus silicoane

Şi eu am avut o situaţie asemănătoare. Am avut un bărbat în viaţa mea care obişnuia să mă mai atingă cu câte un pumn sau o palmă. Îmi dădea în special la ficat. Nu aveam curaj să fac plângere la poliţie, deşi m-a bătut de foarte multe ori. Deci înţeleg foarte bine prin ce trece Alexandra Stan acum. Cea mai mare bătaie am luat-o după ce ne-am întors de la un grătar şi tot atunci am decis să pun stop relaţiei„, a povestit Loredana Chivu, citată de ziarul Ring.