Încă o lovitură dură pentru familia Aurei Ion. „Este dispărut de 24 de ore de acasă…..”

Familia studentei la Medicina care a murit in tragedia aviatica din Muntii Apuseni, Aura Ion, a facut tot ce era posibil pentru a-l ajuta pe Mihai, un pusti gasit de Alex intr-un parc din Capitala. Acesta i-a rasplatit insa in cel mai urat mod posibil.

16 nov. 2014, 09:56

Alex Ion, fratele Aurei Ion, a facut tot posibilul sa il ajute pe puştiul fugit de acasă, care dormea în parc din Capitală, scrie cancan.ro. A gasit un om de buna credinta care l-a luat pe pustiul din Iasi acasa, dar acesta a disparut fara urma de mai bine de 24 de ore. Dezamagit, Nelu Bardac, barbatul care ii intinsese o mana de ajutor, a inceput investigatiile de unul singur, iar cu stupoare a aflat ca tanarul are grave probleme penale.

Citeşte şi Părinţii Aurei Ion, sfâşiaţi de durere. Şi-au pierdut încă un copil şi nu ştiu cum pot trece şi peste asta

„Sub acest chip blajin si fata nevinovata se ascunde Mihai Ionut Chirica, omul in varsta de 26 ani, cu care poate pacalii foarte multi oameni demni de incredere si cu vointa de a sprijinii un „om amarat” plecat din Judetul Iasi, comuna Sinesti „de amaraciune”. Adevaratul Mihai Ionut Chirica este omul certat cu legea, si care fuge de responsabilitete, ori de situatii umane, civilizate si de tot ce-i uman”, a spus Nelu Bardac.

Citeşte şi Familia Aurei Ion,SCANDALIZATĂ de lipsa de reacţie a Parchetului în ciuda acuzaţiilor grave ale anchetatorului

Nelu a spus ca va merge direct la politie pentru a raporta disparitia sa, dar si pentru a depune plangere pentru abuz de incredere. „La orele 20.00 vineri s-au implinit 24 ore de cand acest individ a decis sa plece de la salonul de frizerie unde de doua saptamani frecventa initierea in arta frizeriei, motivand ca merge spre casa. Cine il vede este rugat sa apeleze la 112, eu maine dimineata voi merge la Sectia 6 Politie din Bucuresti pentru a informa despre disparita lui, poate totusi i s-a intamplat ceva, si in alta ordine de idei pentru siguranta mea, voi depune depune plangere pentru savarsirea infractiunii de: abuz de incredere, si inselaciune, obligat de fapta ca a plecat si cu cheile apartamentului meu”, a mai spus barbatul care a avut pana acum grija de el ca si de copilul sau.