Încă o lovitură pentru Becali: Steaua va fi executată silit

Clubul lui Gigi Becali va fi executat silit deoarece nu a platit o datorie catre Fiscul din Germania.

19 mart. 2014, 09:11
Încă o lovitură pentru Becali: Steaua va fi executată silit

Dorinel Munteanu i-a dat in judecata pe campioni dupa ce a aflat ca acestia nu au achitat catre Fiscul german impozitul pentru salariul sau, in perioada in care a fost antrenor al echipei din Ghencea.

Dupa multi ani de procese, „Munti” a obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva, insa nici astfel conducatorii Stelei nu au platit datoria. In aceste conditii, fostul „tricolor” va apela la unu executor judecatoresc, dupa cum anunta cei de la Fanatik.

„Eu nu am vrut sub nici o forma sa se ajunga in aceasta situatie. M-am judecat cu cei de la Steaua de mai bine de 4 ani. Ei au pierdut cu mine la toate instantele, iar acum am luat legatura cu un executor judecatoresc sa mearga la club si sa le execute bunurile in contul datoriei fata de fiscul german. Eu le-am spus dansilor de mult timp ca nu vreau in mana nici un ban de la Steaua, vreau doar sa faca dovada ca au platit catre Fiscul german datoria de 70.000 de euro pentru impozitul meu pe salariu.

Citeşte şi Prima discuţie în închisoare între Giovani şi Gigi Becali. Impresarul este foarte nervos

Daca vor avea probleme cu licenta? Este foarte probabil, insa nu ma intereseaza. Au castigat o gramada de bani din Liga Campionilor si cred ca a fost doar rea intentie din partea lui Gigi Becali sa nu plateasca fiscului german datoria respectiva. Eu nu vreau sa am probleme cand ma duc prin Germania”, a spus Munteanu potrivit sursei citate.

Rezident in Germania, Munteanu isi declara anual veniturile la Fiscul din aceasta tara, care incaseaza si impozitele aferente salariului sau.

Fostul international a fost anuntat de nemti ca Steaua nu a platit taxele pentru perioada in care el a fost antrenor al echipei din bulevardul Ghencea, in 2008.

Pentru ca nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali, Munteanu a dat Steaua in judecata si, dupa cum singur marturiseste, a castigat procesul. Antrenorul este cetatean roman, insa are domiciliul in Germania, la Koln.

Citeşte şi Scandal în familia lui Gigi Becali după ce avocata latifundiarului a spus că a REFUZAT o ZI ÎN LIBERTATE