Încă o lovitură pentru Elena Udrea. Procurorii DNA, măsură pentru ca fostul ministru al Turismului să nu plece din ţară!

Decizie de ultim moment luată de procurorii DNA în cazul Elenei Udrea. Procurorii anticorupţie vor să se asigure că fostul ministru al Turismului nu fuge iar din ţară. În acest sens, DNA vrea să ceară punerea sub controlul judiciar al Elenei Udrea.

04 mart. 2021, 16:58
Încă o lovitură pentru Elena Udrea. Procurorii DNA, măsură pentru ca fostul ministru al Turismului să nu plece din ţară!

Încă o lovitură pentru Elena Udrea. Procurorii anticorupţie vor să evite situația din trecut când Elena Udrea s-a sustras executării condamnării în dosarul Gala Bute. Aceştia vor să se asigure astfel că aceasta nu va fugi din țară înainte de pronunțarea definitivă a instanței în dosarul finanțării ilegale a campaniei electorale din 2009.

Încă o lovitură pentru Elena Udrea. Procurorii DNA, măsură pentru ca fostul ministru al Turismului să nu plece din ţară!

Solicitarea procurorilor DNA de punere sub control judiciar a Elenei Udrea va fi judecată vineri la Curtea de Apel Bucureşti, aceeaşi instanţă care a condamnat-o pe Elena Udrea la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009 pentru candidatul PDL Traian Băsescu. Decizia CAB nu este definitivă, iar Elena Udrea a anunţat deja că va face apel. Cazul va fi judecat de Curtea Supremă.

 

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009. Pentru ce a fost condamată fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea a primit o sentință de 6 ani de închisoare, plus un spor de 2 ani, adică 8 ani de închisoare în total
Condamnă pe Elena Udrea la 6 ani pentru instigare la luare de mită. Condamnă pe Elena Udrea la 5 ani pt instigare luare de mită (altă faptă). Condamna pe Elena Udrea la 6 ani pentru spălare de bani. Condamnă pe Elena Udrea la 5 ani pentru spălare de bani (altă faptă). Condamnă pe Elena Udrea la 3 ani închisoare pentru spălare de bani (a treia faptă). Condamnă pe Elena Udrea la 5 ani pentru spălare de bani (altă faptă). Condamnă pe Elena Udrea la 4 ani închisoare pentru spălare de bani (a cincea faptă).

Ioana Băsescu, condamnată la 5 ani de închisoare
Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare pentru mai multe fapte de corupție. Contopind pedepsele, fiica președintelui a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.

Elena Udrea a venit cu o primă reacţie după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este judecată pentru fapte de mare corupție în timpul campaniei electorale din 2009 pentru Traian Băsescu.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE: Toţi colaboratorii lui Băsescu sunt vizaţi, doar cei care au schimbat tabără scapă!
 


loading...