Încă o lovitură pentru familia lui Şerban Huidu. A rămas fără casă

Dupa ce proiectul lui de suflet, emisiunea "Cronica carcotasilor", pare sa se destrame, Serban Huidu are parte de inca o lovitura. Tatal sau a ramas fara un apartament din Capitala, din cauza unei datorii la banci.

10 iul. 2014, 10:47

In ultima perioada, necazurile s-au tinut lant de Serban Huidu, scrie cancan.ro. Nu mai punem la socoteala accidentele de la schi si cel de masina in care a fost implicat carcotasul, ci ne putem rezuma doar la problemele pe care le au el si familia lui dupa acest interval.

Citeşte şi Şerban Huidu, declaraţii neaşteptate despre Mihai Găinuşă

Sotia lui Huidu are probleme cu firma pe care o detine, datoriile adunandu-se pe zi ce trece, tatal sau a divortat, emisiunea pe care a pus-o pe picioare in urma cu 14 ani e pe butuci, iar acum, pentru a fi tacamul complet, parintele carcotasului a mai pierdut si o locuinta.

Florin Huidu a fost executat, dupa ce nu si-a platit datoriile catre banca. Acesta a facut un imprumut impreuna cu sotia sa, in 2007. Cei doi au garantat cu un imobil imprumutul in valoare de 66.402 euro, pe care se angajau sa il achite in 10 ani.

Citeşte şi Lovitură sub centură pentru ŞERBAN HUIDU? Vezi ce pregătesc Mişu Găinuşă, Dezbracatu şi Mistreţu

Desi isi facea planuri marete, nimic nu i-a iesit lui Florin Huidu asa cum si-a inchipuit. Afacerile au cam dat gres, iar cariera politica i s-a curmat brusc, dupa ce s-a certat cu presedintele PPDD.