Încă o lovitură pentru Gabriela Cristea după ce a aflat că are COVID: „Am sunat la Ambulanță”

Tavi Clonda şi fiice lui şi ale Gabrielei Cristea au COVID-19. Anunţul a venit la câteva zile după ce prezentatoarea TV a anunţat că s-a infectat cu noul coronavirus.

18 oct. 2021, 15:13
Încă o lovitură pentru Gabriela Cristea după ce a aflat că are COVID: „Am sunat la Ambulanță”

Încă o lovitură pentru Gabriela Cristea după ce a aflat că are COVID. Recent, soţul acesteia a anunţat pe Facebook că este şi el infectat. Mai mult, au ieşit pozitiv şi fetele celor doi.

„Dragilor, suntem in carantina pentru ca am iesit pozitiv la testul Covid!
Am primit multe mesaje legate de aceasta situatie, asa ca am sa va spunem aici cum s-a intamplat.
Luni Gabriela s-a testat, asa cum face de multa vreme la emisiunea ei ,iar testul a fost negativ.
Luni dupa amiaza Victoria a inceput sa spuna ca o doare in gat si vorbea ragusit ….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok si a mai trecut prin episoade de laringita usoara. Un sirop pentru gat si am crezut ca rezolvam.

Miercuri cand Gabriela era in direct la emisiune a simtit ca o lasa vocea si ca ii ard usor urechile. Primul ei gand a fost sa se testeze si asta a si facut cum a ajuns acasa. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei.

Joi cand s-a trezit o dureau muschii si avea temperatura 38. Am hotarat sa mearga la centrul de testarea si rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv.
Eu mi am facut singur un test acasa (pentru ca nu aveam nici un simptom) si testul a fost negativ.
Azi dimineata am acuzat frisoane, slabiciune si febra 37:5 si mi am facut un nou test care a iesit pozitiv.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată la 45 DE ANI. Cum s-a fotografiat soţia lui Tavi Clonda

Am sunat la Ambulanta, au raspuns tare greu pentru ca totul este mega aglomerat (1h/30 min) dar echipajul a ajuns dupa jumatate de ora. Am facut toti trei testul si rezultatul a fost pozitiv pentru toti 3″, a scris Tavi Clonda pe Facebook.

Cântăreţul a avut şi un mesaj pentru autorităţi, cerând închiderea şcolilor şi grădiniţelor.

„Speram sa trecem cu bine perioada asta si sa si invatam ceva din aceasta experienta. Pentru politiceni va rugam inchideti scolile si gradinitele! Multumim!”, a mai scris Tavi Clonda.

Soţul Gabrielei Cristea a avut şi un mesaj pentru cei care fac COVID-19.

„Nu uitati, daca saturatia de oxigen scade sub 95-93% sunati urgent la ambulanta si chiar daca vine mai tarziu, totul va fi bine! Multa sanatate va dorim si ne dorim cu totii!”.