Încă o mamă, acuzată că şi-a răpit copilul de la tată

Dramă pentru o mamă care riscă să rămână fără fetiţă, după ce instanţa a decis definitiv că micuţa a fost răpită de la tată. Copila trebuie să ajungă în Belgia, iar un episod din această poveste s-a consumat astăzi la Direcţia pentru Protecţia copilului din Ilfov. Deocamdată, procedura a fost suspendată până la rezolvarea contestaţiei la executare.

05 mai 2017, 16:09
Încă o mamă, acuzată că şi-a răpit copilul de la tată

Un bărbat care locuieşte în Belgia a fost împuternicit printr-o hotărâre judecătorească să-şi ia fiica din România, deşi mama copilei spune că cei doi s-au văzut de câteva ori. Totul, după ce judecătorii români au găsit-o vinovată de răpire internaţională pe mama copilei. Cu lacrimi în ochi, femeia a venit la Direcţia de Asistenţă Socială Ilfov pentru a o preda pe micuţă executorului judecătoresc.

„Ma doare sufletul de copilul meu, sa mi-l ia cineva care l-a vazut de doua ori în 4 ani şi 6 luni, atât. El nu a ştiut de o bomboană sau un pachet de biscuiti. A ştiut doar să îmi facă rău”, a povestit mama copilului.

Mama susţine că fetiţa, deşi are doar patru ani şi jumătate, nu doreşte să-şi vadă tatăl şi nici să meargă în Belgia cu el. Bărbatul spune că are tot dreptul să-şi ia fetiţa.

Deocamdată, întreaga procedură a fost suspendată, pentru că mama a făcut contestaţie la executare.

Ultima şansă pentru mamă este la Judecătoria Cornetu, care trebuie să decidă dacă suspendă provizoriu procedura de executare silită.