Încă o nenorocire în familia Luizei Melencu. Sora Luizei, gravidă, nu se simte bine şi a fost internată

Familia Luizei e devastată după ultimele decizii ale procurorilor. Sora Luizei, care e însărcinată în opt luni, este acum internată în spital. Nici mama și bunicul Luizei nu se simt mai bine.

16 ian. 2020, 14:02

Familia Luizei Melencu este disperată după ce a luat la cunoştinţă ultimele decizii ale procurorilor. Aceştia susţin că Luiza Melencu este moartă. 

Procurorii au la dosar, ca probă, o expertiză de fizică nucleară, care arată că toate substanțele pe care Gheorghe Dincă a declarat că le-a folosit pentru a incendia trupul Luizei Melencu au fost găsite atât în butoiul din curtea inculpatului, cât și în oasele din lizieră.

Incertitudinile ce planează asupra cazului Caracal au lăsat urme adânci în fiecare membru al familiei Luizei Melencu. Astfel, după ce mama şi bunicul de abia se mai ţin pe picioare, sora Luizei, gravidă în 8 luni nu s-a simţit bine şi a fost dusă la spital unde a şi fost internată. 

Citeşte şi Cum a murit Luiza. DIICOT: O ţinea imobilizată de pat cu lanţ metalic, a violat-o, apoi a lovit-o cu pumnii până a ucis-o

Deşi în dosarul DIICOT Luiza Melencu figurează e în continuare dată dispărută, dar figurează ca fiind moartă în rechizitoriul DIICOT. Un alt detaliu care a dărâmat familia Melencu este apariţia în presă a detaliilor cutremurătoare despre moartea Luizei. 

COŞMARUL prin care a trecut Luiza 

Potrivit comunicatului DIICOT, în 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, Dincă a observat-o pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, aşteptând în locul numit „a Văduvei” şi „prin inducere în eroare, prin răpire şi prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, inculpatul a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte „la ocazie”), determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate”.

„Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susţinute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioşti unde a oprit şi, utilizând violenţa fizică şi verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranţă a banchetei din spate. Ulterior, inculpatul a transportat victima cu autoturismul, la locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinţei victimei, care s-a opus şi a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele şi geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat”, notează DIICOT.

Dincă a aruncat din mers telefonul mobil al victimei în vegetaţia de pe marginea drumului naţional E 70 şi „a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală ţinând-o permanent imobilizată de pat cu un lanţ metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini şi la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conţinutul constitutiv al infracţiunii de „trafic de persoane””.

Conform procurorilor, „prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală”, Gheorghe Dincă a întreţinut în mod repetat, mai multe raporturi sexuale cu fata, „la unul dintre aceste acte materiale, săvârşit în cursul zilei de 14.04.2019, după orele 12.00, participând simultan” şi Ştefan Risipiceanu..

„În sarcina acestuia s-a reţinut că, la 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, a ajuns inopinat la locuinţa inculpatului D.G. din municipiul Caracal, judeţul Olt, ocazie cu care l-a surprins pe acesta în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinţei şi a observat-o sechestrată în autoturism pe victima majoră M.L.M. În aceste împrejurări inculpatul R.Ş. i-a solicitat să-i permită întreţinerea de raporturi sexuale cu victima, iar, ca urmare a acordului exprimat ulterior de către inculpatul D.G., în cursul aceleaşi zile, prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, a întreţinut raporturi cu victima M.L.M”, explică DIICOT.

La 17.04.2019, ca urmare a refuzului de a se mai supune tratamentului degradant şi violurilor repetate, Dincă a lovit-o puernic pe Luiza Melencu de mai multe ori cu pumnii, vizând zone vitale ale corpului, omorând-o.

„Ulterior, după ce a constatat decesul victimei, în scopul ascunderii infracţiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deţinea în curtea locuinţei sale”, susţin procurorii, adăugând că cenuşa, fragmentele osoase şi celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate şi abandonate în vegetaţie, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal.