Încă o vedetă se pregăteşte să nască. A ajuns deja la spital

Ellie White se pregăteşte să devină mămică! Solista este internată la o clinică din Capitală şi aşteaptă să dea naştere celui de-al doilea copil. Doru Tinca, partenerul ei de viaţă, este extrem de emoţionat.

31 mai 2015, 09:27
Încă o vedetă se pregăteşte să nască. A ajuns deja la spital

UPDATE. Ellie White a născut duminică (31 mai) o fetiţă. Bebeluşul a venit pe lume prin operaţie de cezariană, la maternitatea MedLife , din Grivita, la ora 12.54. Copilul are 52 de centimetri, cântăreşte 3,370 kg şi va purta numele Alexis Maria.

Este cel de-al doilea copil al artistei cu logodnicul ei, managerul Doru Tinca, după Mihai, baieţelul lor, ce a venit pe lume pe 28 noiembrie 2012.

Sunt fericit. Alexis Maria este sănătoasă şi frumoasă. Elena a avut o sarcină şi o naştere usoară, fără probleme. Abia aşteptăm să o aducem acasă”, a declarat Doru Tinca, la scurt timp dupa venirea pe lume a fetitei. 

Numele „Maria” a fost pus de Ellie, iar „Alexis” a fost alegerea soţului ei. Artista este bine, deşi în ultimele zile s-a simţit rău . Naşterea a durat 10 minute, aceeaşi echipă de medici pe care a avut-o şi la primul copil, a efectuat operaţia de cezariană duminică (31 mai), a declarat o sursă apropiată de familia vedetei, exclusiv pentru Click!. Doru Tinca a fost alături de Ellie în sala de operaţii, la fel cum a asistat şi la naşterea primului lor copil.

Ellie White va naşte în orice clipă o fetiţă, iar iubitul ei îi este alături. Emoţiile sunt mari, iar cei doi abia aşteaptă să-şi strângă în braţe fetiţa. Mai mult, băiatul lor cel mare a pupat-o pe burtă pe solistă, atunci când a plecat la clinică.

„E ca atunci când mergi cu avionul. Am emoţii, dar nu le pot controla. Ea e fericită, e bine, în mod normal trebuia să nască natural, dar nu s-a putut. Ea voia băieţel, dar vom avea fetiţă. Băieţelul meu nu ştiu cât înţelege că vine Maria, dar astăzi la a pupat-o pe Ellie pe burtică”, a declarat Doru Tinca, duminică, în emisiunea „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.