Încă o victimă a accidentului provocat de un călugăr vitezoman a murit. Bilanţul tragediei: 2 morţi şi 7 răniţi

Încă o victimă a accidentului provocat de un călugăr în Suceava a murit. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani. În total, doi oameni au pierit şi şapte au fost răniţi după ce două maşini s-au ciocnit. Printre răniţi se află şi o fetiţă de 6 ani, însă din fericire viaţa nu îi este pusă în pericol. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

24 apr. 2016, 07:21

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă seara, în judeţul Suceava. Două maşini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului două persoane au murit, iar alte şapte au fost rănite. Tragedia a avut loc în localitatea Brodina din judeţul Suceava, pe un drum neasfaltat. Şoferul, un călugăr, se afla în maşina sa de teren cu alte 5 persoane. Din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat direct în autoturismul care venea din sens opus.

Iniţial, opt persoane din ambele mașini, printre care şi o fetiţă de 6 ani, au fost rănite, iar un bărbat a murit la scurt timp după ce medicii au ajuns la fața locului. Potrivit România TV, la câteva ore după accident, un tânăr de 24 de ani din maşina călugărului a murit şi el.

Autorităţile au acţionat planul roşu de intervenţie şi mai multe maşini SMURD, dar şi o maşină de terapie intensivă mobilă au trasportat răniţii la spitalul din Suceava. Mai mulţi pompieri au rămas la locul accidentului pentru a scoate bolidul şoferului vinovat, care a plonjat într-o râpă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs teribilul accident.

Citeşte şi Doi studenţi israelieni au murit într-un accident produs în România