Încă un adolescent a fost salvat, luni, din grotă de armata thailandeză. Numărul celor salvaţi până acum este de OPT UPDATE

Publicat: Luni, 09 Iulie 2018 14:24 // Actualizat: Luni, 09 Iulie 2018 16:21 // Sursa: romaniatv.net

Opt dintre adolescenţii prinşi în grotă  au fost scoşi, luni, din grota inundată parţial, dn nordul Thailandei, în care un grup de 12 adolescenţi şi antrenorul lor de fotbal au fost blocaţi de la 23 iunie, a anunţat armata thailandeză, potrivit Reuters.

UPDATE: Numărul adolescenţilor salvaţi din grota din Thailanda a ajuns la OPT. Armata şi alte servicii de salvare au ajutat la scoaterea lor din grota inundată în care erau blocaţi din 23 Iunie. Operaţiunile de căutare şi salvare ale celorlalţi afolescenţi continuă.

Al cincilea adolescent, salvat din grota Tham Luang, anunţă armata thailandeză

Un al cincilea băiat a fost scos luni din grota inundată parţial, în nordul Thailandei, în care un grup de 12 adolescenţi şi antrenorul lor de fotbal au fost blocaţi de la 23 iunie, a anunţat armata thailandeză, relatează Reuters. Patru băieţi au fost salvaţi duminică, iar alţi şapte şi antrenorul lor urmează să fie salvaţi în a doua zi a operaţiunii de salvare, potrivit news.ro

Ploi puternice s-au abătut în noaptea de duminică spre luni asupra gotei Tham Luang, situată în provincia Chiang Rai, sporind pericolul în acest ”război împotriva apei şi timpului” în vederea salvării băieţilor din echipa de forbal ”Mistreţii sălbatici”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H