Încă un caz de coronavirus în Liga 1. Anunţul oficial al clubului

Jonathan Rodriguez, căpitanul celor de la FC Botoşani, a fost confirmat cu noul coronavirus. Jucătorul a ajuns în ţară pe 18 iunie 2020 şi a stat în carantină, conform legislaţiei.

30 iun. 2020, 11:59
Încă un caz de coronavirus în Liga 1. Anunţul oficial al clubului

FC Botoşani care sâmbătă, 4 iulie 2020, va juca la București cu FCSB, de la ora 20:00, nu este afectată de acest caz. Rodriguez abia de la 1 iulie intra în programul lui Marius Croitoru. Este al doilea caz de coronavirus de la gruparea moldoveană, după ce și doctorul echipei Petrică Rădăuceanu a fost depistat pozitiv. Și la Dinamo a fost un caz izolat.

Cu doar două zile înainte de a intra în planurile lui Marius Croitoru, unul din fotbaliştii argentinieni repatriaţi de FC Botoşani după începutul pandemiei de coronavirus, a fost depistat pozitiv cu afecţiunea cauzată de acesta, susține monitorulbt.ro.

Johnatan Rodriguez, cel mai bun om al lotului grupării botoșănene, a intrat în izolare pe data de 18 iunie , însă la testarea înainte de a ieşi din carantină a fost depistat pozitiv.

Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații. A fost declanșată o anchetă epidemiologică„, a precizat medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, pentru sursa citată.