Încă un divorţ neaşteptat după trei ani de mariaj fericit

Dupa scandalul din jurul divortului lui Arnold Schwarzenegger si al Mariei Shriver si dupa anuntul facut de Kelly Osbourne, care a rupt logodna de cel care urma sa ii fie sot, o alta vedeta indragita de la Hollywood a anuntat ca divorteaza.

11 ian. 2014, 16:28
Încă un divorţ neaşteptat după trei ani de mariaj fericit

Dupa trei ani de casnicie si un baietel de nici 2 ani, Hilary Duff a anuntat ca se desparte de sotul ei, Mike Comrie. Potrivit People magazine, citat de DailyMail, artista si partenerul ei au decis de comun acord sa puna punct casniciei si au ramas in relatii bune, chiar daca urmeaza sa semneze actele de divort.

„Vor ramane in continuare buni prieteni si vor face parte unul din viata celuilalt. Isi doresc sa ofere copilului lor toata dragostea si sprijinul de care acesta are nevoie si au rugamintea sa li se respecte intimitatea in aceasta perioada dificila a vietii lor”, spune comunicatul oficial prin care Hilary si Mike si-au anuntat despartirea.

In plus, o sursa din anturajul celor doi confirma ca intre vedeta si sportivul de performanta nu a existat vreo drama majora sua vruen incident care sa fi cauzat ruptura, ci pur si simplu si-au dat seama ca nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda.


loading...