Încă un incident la Parlament. O tânără venită la un interviu de angajare a încercat să intre cu droguri în clădirea Parlamentului

O tânără a fost oprită, miercuri, să intre în Palatul Parlamentului, după ce a fost prinsă cu o ţigară care ar fi conţinut substanţe interzise. Ea a fost dusă la Secţia 17 de Poliţie, fiind făcute cercetări în acest caz. Ea ar fi venit să se angajeze ca secretară în instituţie.

17 mai 2023, 16:21
Încă un incident la Parlament. O tânără venită la un interviu de angajare a încercat să intre cu droguri în clădirea Parlamentului

Potrivit reprezenţilor Camerei Deputaţilor, la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o persoană care a fost oprită, suspectându-se că deţinea substanţe interzise. Aceasta nu a trecut de punctul de control şi, conform procedurilor legale, a fost dusă la Sectia 17 de Poliţie.

”La data de 17 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar fi avut asupra sa o ţigară, confecţionată manual. Persoana a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor, urmând ca ţigara să fie expertizată”, a transmis, la rândul său, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

Conform unor surse, tânăra prinsă cu ţigara venise pentru a se angaja ca secretară.

Citește și: Explozie la o ambarcațiune a Poliției de Frontieră Mehedinți. Doi polițiști au suferit arsuri

În momentul în care lucrătorii de la SPP i-au cerut să facă controlul antiterorist, aceasta s-a panicat, s-a deplasat către ieșire și a aruncat în coșul de gunoi un pachet de țigări.

Ulterior, lucrătorii de la SPP au ridicat pachetul de țigări aruncat de aceasta și au constatat că în interiorul acestuia se afla o țigară confecționată manual.

Întrebată fiind despre cele întâmplate, aceasta a declarat că a aruncat pachetul de țigări pentru că s-a panicat iar țigară din interior i-a fost dată de către o prietenă la o petrecere.

Citește și: Tichete de creşă 2023. Angajatorii vor putea să plătească direct creșele pentru angajații cu copii