Încă un mort în urma accidentului din Timiş. Familie nenorocită într-o secundă, bunicul băiatului a murit la spital

Încă un mort în urma tragicului accident petrecut miercuri seară în Timiş. Bunicul şoferului din maşina spulberată şi-a dat ultima suflare pe patul de spital. În accident a murit un băiat de numai 22 de ani, aflat la volan împreună cu mama sa, aflată pe scaunul din dreapta.

02 mart. 2017, 14:47

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri pe DN 69, în judeţul Timiş. Două maşini s-au ciocnit violent după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens cu viteză. În urma impactului dintre cele două maşini, un tânăr de 22 de ani şi mama sa au murit, iar alte trei persoane au fost rănite.

Celelalte trei persoane rănite au fost transportate la spital, în Timişoara, cu răni grave.

În maşina în care se aflau cei doi, mama şi fiul, se mai aflau şi bunicii băiatului. Din păcate, bătrânul a decedat joi la spital. Numărul morţilor a crescut astfel la 3. O familie întreagă a fost nenorocită în urma acestui accident.

Vezi si: Accident cu ambulanţa în Suceava. O asistentă a fost rănită

Un alt accident extrem de grav a avut loc în Argeş. Un tânăr a murit şi alţi doi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un pod şi a luat foc, în judeţul Argeş. Şoferul avea permisul suspendat.

Tragedia s-a produs pe drumul dintre Piteşti şi Câmpulung. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod din beton. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

Localnicii au sunat la 112 şi au sărit în ajutorul răniţilor, reuşind să stingă flăcările ce ameninţau să cuprindă întreaga maşină.

Mai multe echipaje de descarcerare, pompieri şi poliţişti au venit la locul accidentului. Şoferul de 29 ani a fost scos de pompierii militari din maşină, iar medicii l-au resuscitat minute în şir, însă în zadar.

Vezi si: Accident spectaculos în Olt. Cum a ajuns un şofer cu maşina suspendată între o casă şi un copac