Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a apărut din nou în public după mai bine de o lună de absenţă

Ducesa de Cambridge, care nu a mai fost văzută în public de câtva timp, după ce s-a aflat că este însărcinată cu al treilea copil, a apărut din nou în public cu ocazia unui eveniment. Ducesa de Cambridge ar fi acum însărcinată în a 12-a săptămână.

10 oct. 2017, 20:11

Kate a lipsit din viaţa publică aproape 3 luni din cauza noii sarcini care a obligat-o să stea mai mult la pat, pentru că ducesa de Cambridge suferă de „greaţa de dimineaţă”, aşa cum i s-a întâmplat şi la cele două sarcini anterioare, cu  prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Marţi, ea a apărut la Palatul Buckingham, la o recepţie. Viitoarea mamă, care a fost atât de bolnavă încât nu l-a putut însoţi pe fiul său, Prinţul George, în prima lui zi de şcoală, în Septembrie, a venit însoţită de Ducele de Cambridge şi de prinţul Harry pentru a onora o recepţie dedicată celor care lucrează cu bolnavii mintal, pentru a amarca Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale.

Citeşte şi Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, este din nou însărcinată. Tronul Marii Britanii va avea un nou moştenitor

În vârstă de 35 de ani, Kate şi-a făcut ultima apariţie în public în date de 30 august, la Palatul Kensington , unde a fost însoţită de William şi Harry, la un eveniment care a precedat comemorarea a 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana, potrivit express.co.uk.

Oficialităţile de la Palat au anunţat, în data de 4 Septembrie, că ducesa de Cambridge aşteaptă al treilea copil al cuplului.