Încă un oligarh de-al lui Putin, manager la Lukoil, a murit în condiţii halucinante. Un şaman l-a tratat cu venin de broască râioasă

Oligarhul rus Alexander Subbotin, unul din foștii manageri de top ai companiei Lukoil, a murit în condiţii dubioase, după un tratament împotriva mahmurelii care a implicat otravă de broaște râioasă.

09 mai 2022, 17:17
Încă un oligarh de-al lui Putin, manager la Lukoil, a murit în condiţii halucinante. Un şaman l-a tratat cu venin de broască râioasă

O serie de morți ciudate în rândul unor magnaţi din sectorul gazelor din Rusia au avut loc după invazia în Ucraina, în 24 februarie. Ultimul dintre ei este fostul manager de top al companiei petroliere Lukoil, Alexander Subbotin, fost membru al consiliului de administrație al OOO Trading House Lukoil. Presa rusă scrie că acesta a murit după o şedinţă de tratament cu șamani locali.

The Moscow Times scrie că este posibil ca Subbotin să fi murit după o sesiune împotriva mahmurelii, cu șamanul Magua și soția acestuia. Aceştia îşi primeau clienți în propria locuinţă și le ofereau tratament cu broaște râioase otrăvitoare, potrivit canalului de Telegram Mash.

Citeşte şi Oligarhii de lângă Putin dispar în împrejurări ciudate. Încă un manager din cadrul Gazprom a murit în condiţii suspecte

În timpul procedurii, șamanii incizează pielea și insuflă venin de broască în rană – iar după vărsături se presupune că pacientul ar trebui să se simtă mai bine. În schimb, Subbotin a făcut convulsii și hipercardie și a murit. Înainte de asta, ritmul cardiac al oligarhului s-a accelerat, dar șamanul nu a vrut să cheme ambulanța, ci l-a tratat cu Corvalol, un medicament indicat în hipertensiunea arterială. După aceea l-a băgat în pat în subsolul locuinței, unde a și decedat, iar polițiștilor chemaţi la faţa locului le-a spus că este un prieten.

Subbotin cunoștea familia Magua de multă vreme și apela în mod regulat la serviciile acesteia.

Citeşte şi Oligarhul rus care l-a criticat pe Putin că a declanşat un război „nebunesc” și „lipsit de sens”, ameninţat cu moartea: „Mi-au spus: decizia în privința ta a fost luată”