Încă un transfer la Craiova. Mangia a adus un atacant cu meciuri în Serie A

Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Meza Colli. În vârstă de 27 de ani, sportivul a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu oltenii.

06 aug. 2018, 12:54
Încă un transfer la Craiova. Mangia a adus un atacant cu meciuri în Serie A

Colli are dublă cetățenie, paraguayană și italiană și a mai jucat până acum la Cesena, Deportivo Alaves, Inter Baku, FK Gabala, Neftchi Baku, Atromitos Atena. El are în CV 73 de meciuri în prima ligă din Azerbaidjan, două în Serie A, iar în preliminariile Europa League din acest sezon – turul I, a bifat două goluri și un assist pentru ultima sa echipă, FK Keshla, scrie digisport.ro.

Citeşte şi EUROPA LEAGUE: Adversari de coşmar pentru FCSB, CFR Cluj şi CSU Craiova în play-off-ul Ligii Europa

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Cesar Daniel Meza Colli. Bine ai venit în familia Științei, Cesar & mult succes în tricoul alb-albastru! Născut pe data de 5 octombrie 1991 în localitatea Asuncion, noua extremă dreapta a echipei noastre are o talie de 1,72 m., este un fotbalist de picior stâng și va purta tricoul cu numărul #7. Este recunoscut ca fiind un fotbalist ce poate încânta publicul prin calitățile sale. Mult succes, Cesar Meza Colli!”, este mesajul de bun-venit al Universității Craiova.

Andrei Cristea, care îl cunoaște bine pe paraguayan, are doar cuvinte de laudă pentru noua achiziție a oltenilor.

„Îl ştiu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriţă de piciorul stâng. Vă daţi seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Şi, pe acest vulcan de stadion, vă daţi seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”, a spus Andrei Cristea

Cicâldău, Donkor, Pigliacelli și Fedele sunt jucătorii care s-au alăturat în acest sezon lotului condus de către Devis Mangia.