Încă un tren plecat din Mangalia a acumulat deja 13 ore de întârziere şi încă nu a ajuns la destinaţie

Trenul IR 1991 Mangalia - Timişoara a stat și el aproape zece ore în câmp noaptea trecută, dar coşmarul pasagerilor nu s-a încheiat, acesta defectându-se încă o dată, întârzierea acumulată fiind de aproximativ 13 ore.

29 iul. 2021, 20:13
Încă un tren plecat din Mangalia a acumulat deja 13 ore de întârziere şi încă nu a ajuns la destinaţie

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Craiova – Timișoara, din cauza trenului IR 1991, care se deplasa pe relația Mangalia – Timișoara, rămas imobilizat în stația Valea Albă(jud. Mehedinți).

Trenul a rămas imobilizat din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la locomotivă.

CFR Infrastructură informează că la ora 17.30 a ajuns o locomotivă de ajutor care a fost declarată și aceasta defectă, când a ajuns în Valea Albă. Urmează să ajungă o a treia locomotivă.

Citeşte şi Accident feroviar la Fetești, pe linia Bucureşti – Constanţa! Două trenuri s-au ciocnit. Întârzieri de sute de minute

Locomotiva celui de-al doilea tren s-a defectat pentru a doua oară în jurul orei 16, la aproximativ 15 km de Turnu Severin, astfel că a fost trimisă o alta care să o înlocuiască, dar şi a doua s-a defectat, astfel că a mai durat 3 ore până ca trenul să se pună în mişcare, acumulând astfel 13 ore de întârziere.

Trenul a plecat aproape trei ore mai târziu și are acum 13 ore întârziere. IR 1991 este un tren diferit de celebrul tren plin de copii care acum are 11 ore întârziere și care NU a ajuns încă la destinație, adică în Arad.

IR 1991 a plecat miercuri la ora 19.40 din Mangalia și ar fi trebuit să ajungă la Timișoara la 10.48, joi.

IR 1991 are un parcurs total de 793 km care durează în mod normal 15 ore, însă noaptea trecută, din cauza vijeliei s-a rupt linia de contact pe magistrala 800.

Un tren plecat de la Mangalia spre Timişoara a stat peste 3 ore pentru a-i fi schimbată locomotiva, dar şi a doua era defectă

Trenul a staționat peste 9 ore și a ajuns la București Băneasa în jurul orei 9.30, în loc de 23.59.

Și-a continuat apoi parcursul spre Timișoara, dar la stația Valea Albă locomotiva a fost declarată defectă la ora 16.13. A fost trimisă o locomotivă de ajutor, însă și ea a fost declarată defectă când a ajuns, la 17.30. Trenul a plecat până la urmă la 18.52, cu o a treia locomotivă, potrivit Hotnews.

Valea Albă este la 15 km de Drobeta Turnu Severin și mai aproape de Balota, zonă celebră pentru dificultatea traseului.

La ora 19.20 trenul ajungea la Drobeta Turnu Severin și avea 13 ore și 12 minute întârziere. Dacă nu vor mai apărea probleme trenul ar trebui să ajungă la Timișoara în jurul ore 24.

Citeşte şi: Cătălin Drulă: „Astăzi am semnat contractul pentru construcţia unui terminal nou de Plecări Externe la Aeroportul Timişoara şi s-a deschis noul terminal de Sosiri Externe”