Încă un truc. Ce face Lavinia Pârva pentru a arăta de nota 10 la 38 de ani: „De 3 săptămâni am început”

La 38 de ani, Lavinia Pârva rămâne una dintre cele mai sexy femei din România. Ștefan Bănică Jr. (55 de ani) are suficiente motive pentru a nu sta prea mult departe de casă și implicit, de partenera sa. 

11 aug. 2023, 14:06

Lavinia Pârva a devenit mamă la 35 de ani. În urma sarcinii, a luat în greutate, dar a reușit să revină rapid în formă. S-a alimentat sănătos, a reînceput să facă sport și nu i-a fost greu să aibă din nou trup de manechin, mai ales pentru că gena o ajută.

Totuși, pe lângă cele menționate, Lavinia Pârva e gata să tracă și la alte proceduri. Bruneta a început o procedură de remodelare corporală. De trei săptămâni urmează acest program, iar rezultatele sunt foarte bune, scrie presa de cancan.

Lavinia Pârva, dezvăluiri la trei ani de la sarcină

Frumoasa mămică este norocoasă. Are un partener care o înțelege. Astfel, are suficient timp și bani pentru a putea urma procedurile necesare.

„Atunci când vrei să te ocupi de tine și prinzi puțin timp pentru lucrul acesta, e ca și când ai merge la serviciu. Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură. Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?”, a transmis Lavinia Pîrva pe Instagram, conștientă că nu toate femeile au norocul ei.

„Am început săptămână în forță, ocupându-mă de mine. Hello, iată-mă în sala de pilates, m-am reîntors la marea mea dragoste. Pilatesul, mie mi-a făcut foarte mult bine, așa că vă voi ține la curent cu transformările pe care le voi avea în urma acestui minunat sport”, a mai povestit Lavinia.

Ștefan și Lavinia Bănică s-au căsătorit în Bulgaria, alături de familii și de prieteni apropiați, departe de ochii curioșilor.