Încă un turist român a decedat în Grecia. Curenții l-au tras în larg

Vacanța în Grecia s-a transformat într-un coșmar pentru mai mulți români. Unul dintre ei a murit. 

04 sept. 2022, 09:14
Încă un turist român a decedat în Grecia. Curenții l-au tras în larg

Nouă români au fost dați dispăruți în urmă cu câteva zile, în Grecia, zona Lefkada, transmite reporterul România TV Denisa Gelatu. Aceștia nu au ținut cont de valurile mării și au intrat în apă. Din nefericire, vântul puternic i-a tras în larg, iar cei de pe mal nu i-au mai zărit.

Când au constatat gravitatea situației, apropiații celor nouă turiști au sunat imediat la Poliție. Zile întregi au fost căutați cei dispăruți. În cele din urmă, au fost găsiți. Unul a murit, ceilalți se află în stare gravă, în spital.

Familia bărbatului decedat așteaptă ca trupul acestuia să fie readus în țară, pentru funeralii.

 

În acest an, mai mulți români au murit în Grecia, în timp ce se aflau în vacanță

 

În iulie, destinul întregii familii a primarului din Amărăştii de Jos, Constantin Dinu, a fost zguduit din temelii de moartea fiului acestuia, Radu Dinu, la vârsta de doar 25 de ani. Vacanţa din Grecia, pe care Radu o aşteptase foarte mult, i-a adus sfârşitul.

Radu Dinu, în vârstă de 25 de ani, a fost căutat zile întregi de către echipajele de salvare, în Marea Egee. Abia joi, 14 iulie, tânărul a fost găsit, însă din nefericire, fără suflare. Conform unei publicații elene, trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de către un italian, care practica sporturi nautice în zona unde se afla trupul lui Radu Dinu, mai precis pe o plajă abruptă.