Încântătoarea istorie a PISICII care a salvat un BEBELUŞ de la MOARTE: Este o eroină FOTO

O pisică comunitară dintr-un oraş rusesc a reuşit să salveze un bebeluş de la moarte, devenind o adevărată eroină.

15 ian. 2015, 15:45

Pisica a descoperit lângă o ghenă de gunoi un bebeluş abandonat într-o cutie de carton. În acel moment, felina, pe nume Masha, a intrat în cutie şi l-a protejat cu blana sa pe copil. Mai mult, ea a atras atenţia oamenilor după ce a început să miorlăie necontrolat, potrivit Mirror.

Citeşte şi Gest CUMPLIT al unei mame: Şi-a abandonat pruncul de doar câteva zile pe treptele unui spital

Irina Lavrova, o femeie de 68 de ani care trăieşte în oraşul Obinsk, din Rusia, spune că a ieşit afară să arunce gunoiul când a auzit cum Masha scoate zgomote lângă ghenă.

Masha este o pisică de care avem grijă toţi cu schimbul. Este foarte prietenoasă şi ataşată de oameni aşa că atunci când am auzit-o că miorlăie în loc să vină să mă ajute mi-am făcut griji că este rănită. Am fost şocată când am văzut că stătea într-o cutie lângă un bebeluş. Instinctele sale materne au făcut-o să protejeze copilul care era îmbrăcat decent. În cutie se mai aflau nişte scutece şi mâncare de bebeluşi„, a declarat femeia.

Citeşte şi Emoţionant, în ajun de An Nou. O pisică le-a salvat viaţa stăpânilor

Copilul a fost dus la spital şi doctorii au recunoscut că era sănătos. El stătuse însă câteva ore afară în frig. În timp ce poliţia se află în căutarea mamei, pisica este considerată o adevărată eroină în cartierul respectiv.