Încătuşare de tot râsul, la Bacău. Poliţistul a fost tăvălit de suspect, în mijlocul străzii VIDEO

Scene incredibile au fost filmate în centrul orașului Bacău, în timp ce o patrulă de poliţişti încerca să încătuşeze un suspect. Unul dintre agenți s-a luat la trântă cu bărbatul periculos, în timp ce colega sa, îi oferea mai mult un suport moral. A fost nevoie de intervenția a doi cetățeni pentru ca bărbatul să poată fi imobilizat.

30 oct. 2019, 07:23
Încătuşare de tot râsul, la Bacău. Poliţistul a fost tăvălit de suspect, în mijlocul străzii VIDEO

Agenții au fost chemați să intervină din cauza unui bărbat violent care îi teroriza pe trecatorii din zona spitalului din Bacău. Ajunși la fața locului, polițiștii au încercat să îl încătușeze pe individ.

Pe imagini se observă cum unul dintre agenți se ia la trântă cu scandalagiul, în încercarea de a-l potoli. În tot acest timp, colega sa îi oferă mai mult sprijin moral și e mult mai interesată să nu-și piardă pixul și agenda.

Până la urmă, doi trecători au sărit în ajutorul polițiștilor care nu reaușeau sub nicio formă să-i pună cătușele bărbatului agresiv.

În cele din urmă, individul a fost încătușat și dus la secție, apoi a fost internat la sectia de Psihiatrie a spitalului din Bacau.