Incendiu la locuinţa directorului AJOFM Arad. Trei rulote au fost distruse

Trei rulote ale directorului Agenţiei Judeţene de Ocuparea Forţei de Muncă Arad, Marinel Henteş, au fost mistuite de flăcări. Autorităţile au stabilit că focul a fost pus intenţionat. Poliţiştii au şi un suspect.

13 mai 2018, 06:36
Incendiu la locuinţa directorului AJOFM Arad. Trei rulote au fost distruse

Un incendiu puternic a avut loc, duminică dimineaţa, pe str. Bogdan Voievod, din oraşul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, o persoană a sunat la 112 pentru a anunţa faptul că s-a produs un incendiu la o rulotă.

„La intervenţie s-a deplasat din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri şi un echipaj de Poliţie. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat faptul că ardeau generalizat trei rulote”, a arătat ISU Arad.

Potrivit Mediafax, pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, însă cele trei rulote au ars în proporţie de 95% împreună cu bunurile existente în interior.

Din fericire, în rulote nu se afla nicio persoană.

Cauza incendiului a fost stabilită de către ISU Arad ca fiind acţiunea intenţionată. De altfel, poliţiştii au identificat o persoană bănuită că ar fi dat foc rulotelor, care este audiată.

Cele trei rulote erau deţinute de şeful AJOFM Arad, care intenţiona să le vândă. Marinel Henteș a povestit că persoana pe care o avea în chirie a cerut restituirea unei garanţii pe care nu o plătise el, ci firma care îl angajase şi care achita chiria lunară, iar după ce directorul a refuzat acesta s-a enervat, informeză stiripesurse.ro.

Astfel, directorul AJOFM a menționat că va depune plângere pentru distrugere, paguba ridicându-se la patru mii de euro.

Suspectul, în vârstă de 50 de ani, va fi cercetat.