Incendiu Bamboo. Vedetele care se aflau în club povestesc coşmarul prin care au trecut

Clubul care a ars din temelii în weekend era unul dintre locurile preferate ale mondenilor. Loredana Chivu şi Simona Traşcă erau acolo, dar şi nume mari din muzica lăutărească, precum Cornelia Catanga şi Adrian Minune.

23 ian. 2017, 09:31
Incendiu Bamboo. Vedetele care se aflau în club povestesc coşmarul prin care au trecut

Incendiul care a mistuit clubul Bamboo a speriat multe vedete prezente la petrecere. Loredana Chivu a mărturisit pentru România TV cum a trăit momentele de panică.

„Era trei si ceva ne aflam la mese aproape de iesire, a plecat toata lumea, se vedea doar fum inspre iesire. S-a panicat lumea, eram cu Simona, am luat-o de mână, lumea ma impingea. Am avut noroc că erau pregătiţi cei de la Bamboo şi ne-au îndrumat pe unde să o luăm”, a spus vedeta.

Şi cântăreţii Adrian Minune şi Cornelia Catanga au fost martori la clipele de groază de la Bamboo. Ei participau la Revelionul Lăutarilor într-o sală alăturată clubului. Cornelia Catanga povesteşte cum a încercat să scape de flăcări.

„Eram în local în momentul în care fumul a pătruns acolo. Era un fum ucigător. S-a creat panică. Eu şi fiul meu, Alexandru, am fugit către ieşire. Fiindcă nu mai vedeam nimic din cauza fumului, am intrat pe un gang către lac. M-am trezit că eram cu cizmele în mână şi alergam. Abia după ce mi-am revenit am chemat un şofer să ne ia de acolo.”, a declarat cântăreaţa.

Citeşte şi Incendiu în Bamboo. Patronul clubului, audiat la Poliţia Capitalei