INCENDIU COLECTIV. CLIPE SFÂŞIETOARE la poliţie. Mama Alexandrei Matache a mers să recupereze bunurile copilei

INCENDIU COLECTIV. Mama uneia dintre victimele care au pierit în incendiul de la clubul Colectiv a mers în lacrimi la Poliţia Capitalei. Mama Alexandrei Matache a recuperat rucsacul fiicei şi cere plângând ca vinovaţii să plătească.

10 nov. 2015, 11:24
INCENDIU COLECTIV. CLIPE SFÂŞIETOARE la poliţie. Mama Alexandrei Matache a mers să recupereze bunurile copilei

INCENDIU COLECTIV. Mama Alexandrei Matache, tânăra de numai 26 de ani care a pierit în incendiul din clubul Colectiv, a mers, marţi, la Poliţia Capitalei pentru a recupera bunurile fiicei sale. Cu un rucsac în braţe, mama fetei a declarat plângând şi cu mâinile tremurânde că va lupta în continuare, până când cei vinovaţi vor plăti.

Citeşte şi Mărturiile sfâşietoare ale mamei Alexandrei Matache, barmaniţa care şi-a pierdut viaţa în Colectiv VIDEO

Nu e deloc ars, e intact. Era rucsacul cu care mergea ea la muncă. Luptăm în continuare. Trebuie să plătească toţi cei vinovaţi. Facem toate demersurile necesare. (Alexandra n.r.) Lucra de putin timp, de 3 săptămâni, şi doar pe evenimente. Îşi căutase de muncă 2 luni şi nu găsise altceva şi a mers aici în nenorocitul ăsta de club„, a spus, plângând, mama Alexandrei Matache.

Alexandra Matache sau Alexis, cum îi spuneau prietenii, a pierit în incendiul puternic produs la clubul Colectiv, în data de 30 octombrie. Ea avea doar 26 de ani şi lucra în club ca barmaniţă. Marţi, la 11 zile de la tragicul eveniment, bilanţul celor care au pierdut lupta cu moartea a ajuns la 48.

Citeşte şi Alexis, a 30-a victimă de la Clubul Colectiv. Mii de mesaje de la prieteni

Citeşte şi Un expert pirotehnist a reconstituit izbucnirea incendiului în Colectiv. Ce a descoperit