INCENDIU COLECTIV. Gest EMOŢIONANT pentru familia unei victime din Colectiv VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Gest emoţionant pentru familia unei tinere decedate în tragedia de la clubul Colectiv. Banca la care avea un credit ipotecar a decis să îi stingă datoria. Astfel, rudele Andreei vor avea în continuare un acoperiş deasupra capului, informează România TV.

12 ian. 2016, 15:18
INCENDIU COLECTIV. Gest EMOŢIONANT pentru familia unei victime din Colectiv VIDEO

INCENDIU COLECTIV. În 2008, familia Chiriac a contractat un credit ipotecar în franci elveţieni. Din cauza căderii pieţei imobiliare, veniturile tatălui au scăzut, iar ratele au tot crescut. După mai multe amânări de plată, datoriile s-au acumulat până la nivelul de 133.000 de dolari.

Citeşte şi Povestea emoţionantă a Andreei Chiriac, victima 32 din Colectiv: Mama ei a murit de cancer când avea 14 ani

Andreea Chiriac se străduia să economisească bani pentru a lua un credit pe numele ei în vederea stingerii datoriei şi a salvării locuinţei. Nu a mai apucat. Pe 30 octombrie, Andreea se afla în clubul Colectiv. A fost transferată la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, dar pe 3 noiembrie a murit.

Citeşte şi Casa fetei decedate azi va fi scoasă la licitaţie. Orfană de mamă, fata muncea ca să-şi ajute familia

După moartea ei, apropiaţii au demarat o campanie de strângere de fonduri. Acum banca a decis să stingă toată valoarea creditului ipotecar.

În urma tragediei de la Colectiv o persoană este internată în continuare la Spitalul Floreasca din Capitală, iar 17 tineri sunt în spitalele din străinătate.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Copiii femeii de serviciu cer DAUNE de UN MILION de EURO