INCENDIU COLECTIV: Iubitul Elsei Albu, mesaj emoţionant pe Facebook

Iubitul Elsei, victima cu numărul 57 a incendiului din Colectiv, este distrus de durere. Acesta a postat pe o reţea de socializare un mesaj care a emoţionat o lume întreagă. Cei doi îndrăgostiţi plănuiau să se căsătorească şi să aibă un copil.

21 nov. 2015, 11:49
INCENDIU COLECTIV: Iubitul Elsei Albu, mesaj emoţionant pe Facebook
Elsa Albu, în vârstă de 30 de ani, a murit, joi, la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Tânăra locuia de 11 ani în Anglia şi s-a întors în ţară pentru a-şi serba ziua de naştere alături de fratele ei. Din păcate, a ales să petreacă în acea seară chiar în clubul Colectiv.
 
Distrus de durere, iubitul Elsei a transmis, pe o rețea de socializare, un mesaj în care își ia adio de la cea care urma să îi devină soție.

„Ea era lumea mea. Acea lume nu mai este. A fost cel mai puternic, curajos și fidel suflet. Urma să ne căsătorim anul viitor și voiam să facem un copil. Dacă era băiat l-am fi numit Gabriel, dacă era fată, Ava. Fiecare minut petrecut cu … a fost perfecțiune pură. Am iubit-o din clipa în care i-am văzut ochii și până cnd i-a închis. Vă mulțumesc pentru toate mesajele și pentru susținere. Sunt sigur că a știut că ați iubit-o. …, îmi va lipsi zâmbetul tău, sărutul tău, atingerea ta. Îmi va lipsi fiecare bucățică din tine, iar viața mea nu va mai fi la fel. Te-ai întors mereu atunci când mă purtam prostește. M-ai iubit dincolo de toate problemele noastre. De data asta, călătoria a ajuns prea departe. Sper că tu și mama ta sunteți fericite undeva și sper ca într-o zi să te revăd. Te iubesc şi te voi iubi mereu”, a scris tânărul pe facebook.

Citeşte şi