INCENDIU COLECTIV. Medic: Evoluţia pacienţilor este IMPREVIZIBILĂ şi din cauza substanţelor TOXICE inhalate

INCENDIU COLECTIV. Medicul Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică din Spitalul de Urgență Floreasca, a declarat, la România TV, că evoluţia stării de sănătate a pacienţilor este imprevizibilă şi din cauza substanţelor extrem de toxice pe care le-au inhalat.

08 nov. 2015, 11:15
INCENDIU COLECTIV. Medic: Evoluţia pacienţilor este IMPREVIZIBILĂ şi din cauza substanţelor TOXICE inhalate

INCENDIU COLECTIV. „Din punct de vedere chirurgical, pacienţii sunt practic rezolvaţi pentru etapa aceasta. În continuare, arsurile respiratorii îşi pun amprenta şi evaluările par să indice şi unele semne care să ne ducă cu gândul la faptul că unele dintre substanţele toxice îşi pun amprenta pe specificul acestor cazuri. L-am rugat pe doctorul Curca de la IML pentru a evidenţia dacă în anumite ţesuturi se remarcă persistenţa unor concentraţii semnificative a substanţelor toxice„, a declarat, la România TV, medicul Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică din Spitalul de Urgență Floreasca.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Mai mulţi răniţi vor fi transferaţi la spitale în Anglia şi Ungaria. STAREA VICTIMELOR

Mai mult, medicul îi îndeamnă pe cei care au fost în club în noaptea aceea să meargă la medic dacă prezintă anumite simptome.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV: Cum se face selecţia pacienţilor care merg în străinătate

Dacă astfel de simptome sunt remarcate la cei care au inhalat amestecul din acea incintă să se deplaseze la o unitate cu specific pulmonar. Institutul Nasta poate fi cel mai competent în acest caz„, a precizat medicul.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Încă TREI RĂNIŢI au murit duminică. BILANŢUL a ajuns la 44 UPDATE