INCENDIU COLECTIV. MISTER neelucidat. Anchetatorii nu reuşesc să afle cine a dus artificiile în club

INCENDIU COLECTIV. Anchetatorii nu reuşesc să afle cine a adus artificiile care au declanşat incendiul din Clubul Colectiv. Firma angajată pentru spectacolul pirotehnic a furnizat doar nişte butelii cu dioxid de carbon, dar n-a instalat artificii pe stâlpi, informează România TV.

30 ian. 2016, 11:47
INCENDIU COLECTIV. MISTER neelucidat. Anchetatorii nu reuşesc să afle cine a dus artificiile în club

INCENDIU COLECTIV. Au trecut trei luni de la tragicul incident şi nici în acest moment procurorii nu ştiu exact cine a montat artificiile în Clubul Colectiv în seara morţii. Asta în contextul în care se aruncă vina de la unul la celălalt. Mai exact, patronii firmei de artificii spun că nu ei au montat materialele pirotehnice. Pe de altă parte, patronii clubului spun că ei nu au solicitat astfel de materiale, ci membrii trupei Goodbye to Gravity.

Citeşte şi Tragedia de la Colectiv, subiect de documentar pentru Discovery Channel

Firma care a produs aceste artificii a confirmat că a primit o solicitare de la membrii trupei, însă ei au furnizat doar butelii de gaz. Asta a confirmat şoferul firmei care spune că a ajuns la clubul Colectiv, dar în acel moment a găsit artificiile deja montate.

Cel care poate face lumină în acest caz este singurul supravieţuitor al trupei, Andrei Găluţ, care se află în acest moment internat în spital în Olanda.

Citeşte şi COLECTIV. Raportul expertizei realizată de specialiştii de la Petroşani a fost predat. Care e principala concluzie