INCENDIU COLECTIV. Momente EMOŢIONANTE pe aeroport. Unul dintre răniţi s-a întors acasă VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Unul dintre răniţii în incendiul din Colectiv s-a întors în ţară din Israel. Cristian Matei a fost aşteptat de către familie şi prieteni la aeroport unde a sosit alături de soţia sa. Tânărul a fost internat într-un spital din Tel Aviv în urmă cu 2 luni şi jumătate cu arsuri de gradul 2 şi 3, iar şansele de supravieţuire erau de doar 50%, informează România TV.

22 ian. 2016, 07:03
INCENDIU COLECTIV. Momente EMOŢIONANTE pe aeroport. Unul dintre răniţi s-a întors acasă VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Cristian Matei s-a aflat în noaptea de 30 octombrie în clubul groazei şi a suferit arsuri grave. A fost internat la o clinică din Israel, iar după aproape 3 luni de chin şi dureri cumplite, jurnalistul s-a întors în ţară optimist, gata să fie alături de cei dragi.

În primul rând mă bucur că sunt acasă. Am nevoie să fac tratament, în primul rând ambele mâini încă trebuie tratate. Sunt cu răni, de aceea am nişte mănuşi compresive care încearcă să cicatrizeze rănile, dar am dureri în continuare la orice mişcare, plus pe spate. Trebuie să mă duc la un centru de fizioterapie. Eu acum nu pot să mă închei nici la un nasture singur din cauza degetelor sensibile„, a spus Cristian Matei.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Procurorii au ridicat noi probe din clubul groazei

Tânărul a luptat neîncetat pentru propria viaţă şi a fost tot timpul susţinut de familie. Mama lui a mărturisit că în timp ce îşi aştepta băiatul la aeroport a trecut prin cele mai cumplite momente ale vieţii.

Am aşteptat de mult clipa asta. Oricum am trecut prin clipe foarte grele, cele mai grele din viaţa mea. Acum urmează recuperare. O să-l ajut cum pot. Îl aşteaptă copii„, a spus mama băiatului.

Mumu, aşa cum îi spun cei apropiaţi, a dus o luptă incredibilă. A fost motivat în tot acest timp de soţie, de gândul că işi va vedea din nou cei doi copii, dar şi de tatăl lui care l-a aşteptat la aeroport emoţionat cu poza lui în mână.

E un vis care s-a realizat după 2 luni şi este bine. Mai avea de stat totuşi şi acolo un timp, dar a trebuit să vină să clarifice multe lucruri, dar mă bucur foarte mult că vine. Păcat de ceilalţi care au plecat„, a spus tatăl lui Cristian.

Citeşte şi Mai multe staţii din Bucureşti urmau să poarte numele COLECTIV. De ce s-a răzgândit RATB